Главная : Новости

Прикраси Pandora: основні переваги

, 22:43
5 725
браслет пандора

Компанія Пандора була заснована в 1982 році. Діяльність компанії починалася з невеликої ювелірної майстерні в Копенгагені. Через декілька років Шарми Пандора стали одними з найбільш продаваних на світових ринках ювелірних виробів. Компанія відкрила фабрику в Таїланді та інших країнах, де випускають ексклюзивні колекційні прикраси, високо цінуються модницями по всьому світу. На початку 1990-х років, компанія фідкрила філії та магазини в багатьох країнах Європи. До речі, в Україні браслети Пандора можна придбати в інтернет-магазині https://pbraslet.com/catalog/braslety-pandora/.

Переваги бренду Пандора

Браслет Pandora виготовляється з різних матеріалів, в тому числі, з дорогоцінних металів. Основний — срібло 925 проби. Попит серед покупців забезпечують наступні переваги:

  • Висока якість виробу. У виробництві беруть участь найкращі фахівці своєї справи.
  • Високоякісні зносостійкі матеріали. Браслет прослужить дійсно довго. Майстри намагаються рівномірно розподілити навантаження на ланцюжки, вішаючи підвіски на рівній відстані одна від одної, що запобігає його передчасному розтягуванню.
  • У колекції є універсальні прикраси. Бренд має браслетами, які доповнюють будь-який образ і підійде як діловій жінці, так і романтичною юній особі. Є також браслети, що підкреслюють приналежність до певної молодіжної субкультури.
  • Адекватні ціни на прикраси.
  • Оригінальність кожної прикраси. У вас є можливість вибрати в індивідуальному порядку дизайн майбутнього браслета, вибравши шарм і підвіски. Це виділяє браслети Пандора над іншими брендами, де все браслети схожі один на одного.
  • Компанія має філії в 65 країнах. Ви можете легко купити її продукцію через інтернет.
  • Для постійних клієнтів передбачені системи знижок і заохочень. Компанія пропонує бонуси та оповіщає клієнтів через електронну пошту про акції. Наприклад, повідомлення про терміни, коли йде розпродаж зі знижкою, ви отримаєте заздалегідь. Також передбачені різні бонуси для новачків.
  • Оригінальність виробів. Якщо ви хочете зробити оригінальний подарунок близькій людині, браслет Пандора стане відмінним рішенням.
Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
5 (голосов: 103)

Читайте также:


Комментарии

avatar visland666 - 25 Февраль 2021, 23:01

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

avatar g_y_s_t_a_f - 25 Февраль 2021, 23:59

Понял не всё.

avatar davidox - 26 Февраль 2021, 00:03

Каменти жгут! :-D

avatar BlyadskiyRak - 26 Февраль 2021, 00:48

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

avatar land_surveyor - 26 Февраль 2021, 01:07

круто

ВВЕРХ