Главная : Новости

Користь бджільництва для здоровя

, 00:04
50 1423
продукти бджільництва

Бджільництво дедалі частіше стає аматорським хобі. Бджільництво може бути дуже серйозною справою, що вимагає багато роботи, але натомість дедалі більше людей займаються ним заради задоволення. Хобі пропонує вихід зі стресу та дає відчуття задоволення, яке пов'язане із перевагами для здоров'я. Інтернет-магазин бджільництва дозволяє знайти все потрібне обладнання для цього захоплення. У цій статті описані основні переваги заняття бджільництвом для здоров'я людини. Ну а якщо ви хочете придбати продукти бджільництва, тоді переходьте по посиланню.

Мед

Мабуть, найвідоміші переваги для здоров'я, пов'язані з бджільництвом, - це ті, що походять від самого меду, основного продукту бджоляра. Мед має велику поживну цінність, оскільки він багатий на такі поживні речовини, як ніацин, рибофлавін, залізо і марганець. А оскільки він дуже солодкий, багато любителів меду вважають його чудовою альтернативою рафінованому цукру.

Мед часто додають у напої, щоб полегшити біль у горлі, і було доведено, що він має антибактеріальні властивості. Особливо слід згадати про сильне почуття задоволення, яке ви отримаєте від збирання та вживання власного меду. Мед - одна з харчових переваг бджільництва, яка узгоджується з психологічними перевагами, оскільки присутність на кожному етапі його розвитку робить кінцевий результат цілком задовільним.

Маточне молочко

Маточне молочко – це речовина, що виробляється бджолами, яка використовується для годування личинок та бджолиних маток протягом усього їхнього життя. Не дивно, що це досить особлива речовина, що вона має величезну поживну цінність для здоров'я. Її можна купити як харчову добавку, і було заявлено, що це ефективний антиоксидант, який може мати протизапальну дію.

Прополіс

Прополіс – ще один маловідомий продукт бджільництва, який вважається суперпродуктом. Прополіс виробляється з деревного соку, який бджоли збирають і змішують з іншими речовинами, щоб створити густу речовину, якою покривають їх вулики. Хоча це і не корм для бджіл, це ще одна речовина, яка продається як здорова їжа та дієтична добавка. 

Бувши отриманим із соку, точний вміст прополісу багато в чому залежатиме від дерев, з яких бджоли його зібрали. Тим не менш, понад 300 речовин, які зазвичай виявляються у зразку прополісу, в першу чергу є поліфенолами, які можуть сприяти профілактиці захворювань та імунному захисту у людей.

Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
5 (голосов: 84)

Читайте также:


ВВЕРХ