Главная : Новости

Контурна пластика губ

, 21:16
68 1308
Контурна пластика губ

Контурна пластика губ – найзатребуваніша процедура в сучасній косметології, що дозволяє за лічені хвилини змінити пропорції обличчя і зробити обличчя більш жіночним і привабливим. Ця ін'єкційна методика, здатна збільшити обсяг губ, зробити їх контур виразнішим і чіткішим. Більше того, завдяки цій процедурі можна усунути складки в куточках рота і позбавитися вертикальних зморшків на губах.

Пластика губ: що це?

У пластичній хірургії зміна форми та розміру губ проводиться за допомогою процедури під назвою хейлопластика. Це хірургічне втручання, яке має два напрямки: реконструктивний та естетичний. Операція дозволяє виправити вроджені чи набуті дефекти у сфері рота, і навіть зменшити чи збільшити обсяг губ.

Як і будь-яке операційне втручання, процедура передбачає тривалу підготовку, реабілітаційний період та болючі відчуття, а також має досить великий список протипоказань. Крім того, ціна такої пластичної операції досить висока і доступна не кожному пацієнту.

Збільшення губ у косметолога - чудова альтернатива, при якій губи стають не менш привабливими та виразними. До речі, у Львові дану корекція губ проводиться в клініці "Медестет": https://medestet.clinic/departments/konturna-plastika-gub.

Перевагами контурної пластики губ філерами є:

  • відносна безболісність навіть без використання анестезії;
  • можливість коригувати результату;
  • гіпоалергенність;
  • миттєвий результат;
  • можливість підходити до кожного клієнта індивідуально, підбираючи препарати та техніки введення філера.

Для того, щоб отримати видимий ефект, достатньо зробити лише одну процедуру: укол гіалуронової кислоти в необхідній кількості мілілітрів. Результат зберігатиметься терміном від 6 до 12 місяців, залежно від швидкості метаболізму конкретної людини.

Способи проведення

Контурна пластика губ проводиться так: лікар-косметолог вводить в область рота спеціальний препарат, який створює природний обсяг і соковитість губ.

Способи введення можуть бути різними:

  • Класичний метод, у якому філлер рівномірно розподіляється по всій площі губ до надання фізіологічної форми;
  • «Французький» метод, коли препарат вводиться лише за периметром облямівки рота, створюючи чіткі контури;
  • Моделювання губ – техніки, за допомогою яких лікар може надати губам будь-яку форму. Наприклад, при перетисканні нижньої губи вертикально ниткою, щоб гель розподілився симетрично, виходить форма рота актриси Анджеліни Джолі.

Способи запровадження вибираються не тільки виходячи з бажань клієнта, але і згідно з рекомендаціями лікаря. Іноді змінити форму губ можна таким чином, що навіть носо-губні складки стануть менш вираженими, а обличчя молодше.

Використовувані препарати

Умовно препарати можна розділити на два типи: гелі на основі гіалуронової кислоти та гелі на основі полімерів.

Другий варіант сьогодні не використовується у практиці косметологів, а різноманітність гіалуронових складів дає простір для творчості.

Гіалуронові філери можуть мати різну щільність, коштом чого зовнішній вигляд рота виглядатиме інакше. Також на щільність впливає і термін збереження ефекту.

Техніка виконання процедури

Збільшення та зміна обрисів губ виконується таким чином:

  • косметолог із пацієнтом вибирають препарат, форму губ, обсяг гелю, що вводиться;
  • необхідна область очищається, на неї наноситься крем-анестетик та поліетиленова плівка;
  • коли анестезія подіяла, лікар вводить гель у губи через кілька проколів;
  • гель розминається пальцями для того, щоб уникнути утворення грудочок.

Через 2-3 дні після процедури буде помітний остаточний результат.

Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
5 (голосов: 95)

Читайте также:


ВВЕРХ