Главная : Новости

Work and Travel USA - літня роботам студентам у США

, 23:45
185 1178
Work and Travel USA

Сервіс Work and Travel – це офіційний міжнародний ресурс, який пропонує студентам з усього світу працевлаштування у США. Згідно з офіційними джерелами з Америки, у 2021 році цей ресурс буде відкритий і для студентів українських вишів. Ну а далі ми детальніше про умови програми Work and Travel USA 2023.

Про програму Work and Travel

Ця програма визнана однією з найпопулярніших серед студентів у всьому світі. Студентам пропонують працевлаштування у ресторанах та кафе, парках атракціонів та дитячих містечках, аквапарках та інших закладах зі сфери обслуговування. Працевлаштування надається в одному із п'ятдесяти американських штатів.

Програма поділяється на два етапи:

  1. Починаючи з 15 травня, студенти розпочинають роботу. Час роботи кожен студент обирає самостійно. Термін закінчення дії першого етапу програми – 15 вересня.
  2. Після того, як термін роботи підійде до кінця, студентам пропонують залишитися в Америці ще на тридцять календарних днів і здійснити захоплюючу подорож до компанії друзів найцікавішими місцями Сполучених Штатів. За бажання студент може повернутися додому відразу ж після закінчення терміну дії договору.

Які вимоги висуваються до учасників програми?

Щоб скористатися пропозицією від компанії Work and Travel, необхідно відповідати наступним умовам:

  • Вчитися на очному відділенні одного з вишів своєї країни.
  • Володіти англійською мовою на рівні вище за початковий.

Переваги програми міжнародного обміну від сервісу Work and Travel

Залишаючи заявку на сайті, студент відкриває перед собою безмежні можливості. У період літніх канікул можна поповнити свій бюджет і при цьому познайомитися з культурою і традиціями американського народу. За цей час більшість студентів знаходять собі американських друзів, а є й такі, для кого працевлаштування за допомогою сервісу стає чудовим стартом перед переїздом до Америки на постійне місце проживання.

Працевлаштування в США - це можливість поєднати роботу з відпочинком, адже у вихідні дні можна подорожувати з такими ж студентами. А ще це унікальний спосіб удосконалити свою англійську, адже ніщо так не сприяє вивченню іноземної мови, як занурення у середу.

Сервіс міжнародного студентського обміну Work and Тravel – найкращий помічник для цілеспрямованих та активних студентів, які намагаються знайти своє місце у житті!

Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
5 (голосов: 68)

Читайте также:


ВВЕРХ