Торти на замовлення у Вінниці

Світ кондитерських виробів не буває нудним і одноманітним. Тепер торт ручної роботи вважається видом мистецтва, а кондитери — художниками, які з пристрастю відносяться до своєї роботи. Клієнт приходе до кондитера з ідеєю, а його знання і досвід допомагають йому створити і, можливо, удосконалити проект. Немає такого завдання, за яке б не взялися професіонали. Адже вони виконують мрії. Тому торти на замовлення у Вінниці є набагато кращими, ніж випічка, куплена в звичайному магазині.
Торт ручної роботи на будь-який випадок
Безумовно, важлива церемонія вимагає ідеальної обстановки. У багатьох випадках торт — важливий елемент свята. Щоб підкреслити унікальність цього дня і порадувати гостей, треба вибрати незвичайний дизайн випічки і перевірену кондитерську. Можна замовити торти на:
- день народження;
- ювілей;
- весілля;
- хрещення;
- корпоративне свято та інше.
Начинку та дизайн краще підбирати, відштовхуючись від смакових уподобань іменинника.
Замовити торт на день народження товариша чи близького родича — один з найкращих способів здивувати іменинника, побалувати його, подарувати приємний настрій. Щодо дизайну святкового десерту, то можна проявити фантазію. Наприклад, на торті може бути забавний підпис або ж знак футбольного клубу (якщо іменинник дуже любить футбол). Десерт може прикрашати фото кіноактору, улюбленої співачки, інше.
Щодо проведення корпоративного свята, подумайте, як повинен виглядати «офісний» торт. Його зовнішність має бути нейтральною. Як варіант, там можуть бути кольори логотипу компанії або ж товарний знак фірми (особливо це буде доречним, якщо цей торт готується до дня народження корпорації). А начинку краще вибирати класичну.
Де і як зберігати торт, виконаний на замовлення?
Солодощі слід зберігати в холодильнику. Однак необхідно перевірити, щоб в ньому не було таких продуктів, як цибуля, ковбаса або копчена риба. Кондитерські вироби дуже швидко вбирають аромати, а випічка з запахом, наприклад, блакитного сиру, навряд чи буде мати приємний смак. Виготовлені на замовлення торти найкраще тримати в оригінальній упаковці. Це запобіжить засиханню верхівки.
Виготовлені на замовлення торти зі збитими вершками потрібно якомога швидше прибрати в прохолодне місце, так як вершки швидко псуються. Те ж стосується і тих виробів, до складу яких входять йогурт, фрукти, сир — ці продукти не люблять високих температур. Термін зберігання даного виду випічки складає:
- торт зі збитими вершками — до 6 годин;
- кремовий торт -—18 годин;
- торт з сиром або йогуртом — до 36 годин (при герметичному зберіганні);
- торт зі свіжими фруктами — до 2-х діб.
Значна перевага тортів на замовлення — висока якість. В таких майстернях не прагнуть до дешевих рішень, а вважають за краще створити торт вишуканого смаку з більш якісних інгредієнтів.
Супер-пупер!
Достаточно интересная и познавательная тема
Супер! Автору - респект:)
Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?
Действительно интересная тема.
Це просто бомба !!!
Реальная тема
Сколько ж можно говорить…
сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!
Очень познавательно. Спасибо.
Очень познавательно. Спасибо.
І правда креатив ... супер!
Все нравится. Спасибо за пост!
Красивый пост, многосмысленный…
вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах
Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?
Невероятно красиво!
чого струму не придумають ...
статья неплохая но название как-то не очень
погоджуся з автором
Очень понравилась ваша статья
поміняй назву домену
Супер-пупер!
Спасибо за статью оказалась очень полезной.
ВАУ....=)
Корисного багато знайшла для себе
підкупила щирість статті
Хе-хе, мой первый коммент :)
А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…
Знакомый стиль...
Спасибі, стаття дуже допомогла.
поза конкуренцією
автору спасибо за пост !!
Мені, наприклад є чим поділитися, думаю не тільки мені.
отлично!!! Все супер!
клас!
Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.
Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт
Ну жесть звичайно ...