здоровье, артлайф, арт лайф, health, artlife   Карта сайта art life

+38 (067) 6802411



 Русский  Украинский  Английский     
 Артлайф Украина, Ровно
артлайф

Традиції японської кухні

Апрель 19 2016

японська кухняОсобливо важливою вважається сервіровка столу і подача блюд - все це займає чимало часу, проте для жителів Японії є неприйнятним нешанобливе ставлення до прийому їжі. Прийнято вживати в їжу тільки свіжі дари природи, які лише злегка обсмажують, проварюють або гасять. Вважається, що така їжа не втрачає своєї первозданної користі і допомагає підтримувати гармонію між людиною і навколишнім середовищем.

В Японії прийнято подавати за один прийом їжі безліч страв, однак всі вони будуть дуже маленькими. Це нагадує дегустацію їжі, але для японців це звичайна справа. Подають порції красиво, неприйнятно подати до столу просто "накидану" масу в тарілках - всі інгредієнти красиво розкладені і доповнюють один одного в задуманій кухарем композиції. Також важлива ще й відповідність страви сезону, віку гостя і т. д.

Особливість японської кухні

японська кухняЩо особливого в їжі, яку кожен день їдять японці? В першу чергу, рясність риби. Ця країна омивається Японським морем Куроша з усіх боків, тому очевидно, що населення Японії вже не одне століття займається рибальством. Риба або інші морепродукти присутні майже в кожному національному блюді і не завжди в приготованому вигляді - часто такі страви подаються майже сирими.

Ще одна особливість японської кухні-більше ніж половина національних страв містить рис. В Японії це найбільш поширена родюча культура для посіву, тому впродовж багатьох сотень років японці вчилися застосовувати рис всюди, де тільки зможуть - в супах, кашах, навіть в приготуванні алкоголю! До речі, японська кухня не ділиться на основні, перші, другі та інші страви. Поділ можна зробити на початок, середину і кінець трапези.

Популярні страви

японська кухняРецепти японської кухні за кілька останніх десятків років підкорили майже весь світ. Однією з найвідоміших страв є суші і сашимі (нарізана кубиками сира риба). Їх прийнято їсти з соєвим соусом, в якому розведений японський хрін - вассабі. Популярність такої їжі пояснюється дешевизною і приємним смаком. До речі, в Києві замовити суші з доставкою ви можете на сайті: http://sushi33.ua/.

Також поширене блюдо "одорі" - ще жива риба, яку готують при гостях (ошпарюють окропом і поливають соусом) і їдять практично сирою.

Найбільш відоме японське блюдо з риби (воно ж і найнебезпечніше) - фугусаші. Робиться воно з отруйної риби фугу, якщо приготувати її неправильно - є ризик померти через отруєння. Однак останнім часом трапляється це досить рідко, адже з кожним роком майстерність кухарів лише покращується.

← Антисептики: геть бактерії... Советы родителям: как... 
Просмотров: 183
Автор: admin

Добавить комментарий
Ваше имя
Текст
Введите символы на картинке
Loading

МЕЖПОЗВОНОЧНАЯ ГРЫЖА

ONLINE КОНСУЛЬТАЦИЯ НЕВРОЛОГА

ПРОДУКЦИЯ КОМПАНИИ АРТЛАЙФ

БАД, ВИТАМИНЫ, КОСМЕТИКА

ОНЛАЙН ПЕРЕВОДЧИК

worldtranslation.org

ONLINE КОНСУЛЬТАЦИЯ НЕВРОЛОГА

продукция артлайф

World translation

Этот сайт даст возможность всем кто хочет получить консультацию специалиста с многолетним успешным опытом преодоления следующих болезней:
- межпозвоночная грыжа диска;
- ДЦП;
- псориаз;
- сахарный диабет;
- артроз и т. д.
Шульга Николай Владимирович
Заказ продуктов Артлайф на територии Украины: БАД: лецитин, кошачий кошоть, кальций; косметика: Probio, Incaps, Functional cosmetics; витамины; кашы, супы, кисели, конфеты, чай, кофе; средства личной гигиены: шампунь, бальзам, гель для бритья, зубная паста.
Профессиональный перевод с английского на русский различной тематики: медицинской, технической, научно-технической, юридической, экономической, литературной; перевод банковской документаци и запросов, сертификатов, песен, медицинских препаратов, поем, стихотворений, инструкций и руководств по эксплуатации, документации, а также локализация интернет-ресурсов.

Здоровье с продукцией Артлайф  - витамины, БАД, диетическое питание.

© 2011-2017 Artlife company, Inc. All rights reserved.


Есть только один метод сохранить здоровье - это кушать то, что не хочется, пить то, что ты не любишь, и делать, что не нравится.

Марк Твен