Главная : Новости

Кава в зернах: основні плюси

, 20:32
67 929
кофе в зернах

Кава в зернах здавна вважається найкращою сировиною для приготування висококласного напою, що бадьорить. Найбільш смачна кава виходить саме з кавових зерен, які самостійно обсмажені, правильно змолоті та приготовлені за допомогою турки або кавоварки. Такий підхід дозволяє зберегти початковий насичений аромат зернової кави, який частково випаровується через 15 хвилин після помелу. Для приготування ранкової чашки гіркого напою, що бадьорить, слід віддати перевагу зернам робусти, в яких міститься максимальна кількість кофеїну. Смачна ароматна кава, яка залишає приємний післясмак з легкою кислинкою - арабіка. До речі, в Миколаєві та Херсоні широкий вибір зернової кави від відомих фірм-виробників, за оптимальними цінами, пропонує інтернет-магазин Dux.com.ua.

Повністю натуральні кавові зерна гарантують отримання кави в первозданному вигляді — з її справжнім смаком і ароматом. Якщо вже придбані зерна не виходить швидко витрачати, їх можна «законсервувати». Для цієї мети підійде спеціальний герметичний контейнер, в якому всі смакові якості свіжих зерен збережуться на два тижні. Якщо два тижні перетворюються в більш тривалий термін, необроблену зернову каву можна упакувати в стандартну поліетиленову плівку (кілька шарів) і заморозити. Цього вистачить на два місяці — до того ж заморожені зерна перемелюють набагато краще, але повторного заморожування їм вже не пережити.

Асортимент видів і сортів цього напою, що бадьорить досить великий. В сучасних супермаркетах ви зможете знайти каву на будь-який смак. Але тільки зернова кава здатна подарувати неповторний аромат і смак. Для того, щоб насолодитися цим божественним напоєм, важливо обсмажити зерна, змолоти їх, після чого кава заварюється в турці. Переваг зернової кави більш ніж достатньо. У неї відсутні штучні ароматизатори, немає домішок. Тому кожен зможе в повному обсязі відчути справжній, унікальний смак і неповторний аромат справжньої кави.

Якщо ви — знавець кави, то напевно, знаєте всі тонкощі її обсмажування і варіння. Подібні процеси досить нескладні. І в результаті ви отримаєте масу непорівнянних вражень. Кава в зернах — краща за якістю. Це — ідеальний продукт для того, щоб приготувати ароматний і неповторний напій. Зовсім небагато часу потрібно для того, щоб розмолоти зерна, результат — дуже достойний. З арабіки завжди можна приготувати чудовий напій. Що стосується робусти, то тут більше кофеїну, тому подібний напій чудово підбадьорить вас з ранку. Чиста арабіка має післясмак, з кислинкою. Робуста гірчить. Заварювати зерна слід відразу ж, після помелу. Напій виходить неймовірно смачним.

Досить важливий розмір зерен кави. Чим вони більші, тим вищий сорт кави, адже це говорить про те, що ягода, з якої було вилучено зерно, була більш стиглою. Тому можна сміливо стверджувати, що кава, зварена з досить великих зерен, відрізняється значною якістю і неперевершеним, сильним ароматом. Для того, щоб вибрати свій, ідеальний аромат, важливо визначитися, чисту арабіку ви вибираєте або суміш сортів. Крім того, важливо вибрати ступінь обсмаження. Одним подобається не дуже гіркий напій, інші ж люблять досить гірку і терпку каву.

Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
5 (голосов: 5)

Читайте также:


ВВЕРХ