Чому харчові конвеєри такі важливі?

Безпека харчових продуктів постійно в новинах. Ми розуміємо важливість захисту вашої репутації та безпеки ваших продуктів. Харчові конвеєри є однією з найважливіших частин харчової промисловості та виробництва напоїв. Транспортерні стрічки та ролики ви можете підібрати для будь-яких завдань.
Які типи конвеєрів використовуються в харчовій промисловості?
Харчовий конвеєр є одним з найпоширеніших пристроїв на харчових підприємствах. Ось деякі з найпоширеніших типів конвеєрів у цій галузі.
Стрічкові конвеєри
Харчові конвеєрні стрічки є найпоширенішим типом у харчовій промисловості. Оскільки їх конструкція забезпечує гладку суцільну поверхню, їх легко чистити. Тому конвеєрні стрічки харчових продуктів ідеально підходять для обробки харчових продуктів. Ці системи використовуються для обробки та пакування харчових продуктів. Матеріал стрічки для харчових продуктів має відповідати чинним нормам. Він також повинен бути міцним, довговічним і виготовленим з матеріалів, прийнятних для використання, тобто легко чиститися.
Металеві сітчасті транспортери
Металеві сітчасті харчові конвеєри виготовлені з нержавіючої сталі. Вони витримують високі та низькі температури, і продукти до них гірше прилипають. Конвеєрні стрічки з дротяної сітки доступні будь-якої довжини, ширини та швидкості, щоб відповідати вимогам конкретного застосування.
Жолобкові конвеєри
Жолобкові конвеєри утримують матеріали в центрі конвеєрної стрічки. Ці конвеєри ідеально підходять для транспортування сипучих продуктів. Вони використовуються для транспортування на великі відстані, зводячи до мінімуму втрати продукту через розлив.
Роликовий конвеєр
Він дуже широкий і може представляти різні типи рулонів. До них належать гравітаційні ролики, моторизовані ланцюгові ролики, моторизовані ролики з лінійним валом і моторизовані ролики. Ці типи конвеєрів часто використовуються для обробки упаковки харчових продуктів. Вони розроблені спеціально для конкретних застосувань.
Матеріали, що використовуються для створення систем обробки харчових продуктів
Системи харчового класу завжди проектуються та будуються з використанням санітарно-гігієнічних матеріалів. Кожен проект має свої потреби та вимоги. Процес починається з розуміння вашого продукту, вашої програми та відповідних норм. Розгляньте тип конвеєра, який вам потрібен, а потім проаналізуйте зони конвеєрів, де їжа або органічні речовини контактують з поверхнями.
Вимоги до матеріалів рами та матеріалів щита можуть відрізнятися. Якщо рами конвеєра не контактують з їжею, покриття з вуглецевої сталі з порошковим покриттям є найекономічнішим рішенням. В інших ситуаціях допускається використання оцинкованих або оцинкованих поверхонь. Для найвищого рівня захисту найбільш поширені марки нержавіючої сталі. Вони відповідають більшості стандартних вимог щодо прання. Конвеєрні стрічки з нержавіючої сталі використовують нержавіючу сталь для каркасів і харчові матеріали для конвеєрної стрічки.