Главная : Новости

Набір початківця кондитера

, 13:48
0 1889

Набір початківця кондитераЯкщо ви хочете стати кондитером і випікати всілякі солодощі і торти оригінальної форми і незабутнього смаку, то вам не обійтися звичайними столовими приладами - вам знадобиться спеціальний інвентар. Ця стаття розповість про те, що повинно бути під рукою у кондитера-початківця.

Виготовлення красивих тортів та інших кондитерських виробів - це складний процес, що вимагає спеціальних інструментів і інгредієнтів. Використовуючи звичайне кухонне начиння можна приготувати лише звичайний домашній пиріг на кшталт Шарлотки. До речі, придбати все необхідне для виготовлення кондитерських виробів можна в інтернет-магазині https://tort-inventar.com.ua/ - тут є все для кондитерів.

Інвентар кондитера-початківця:

  1. Вимірювальні кухонні інструменти (ваги для зважування інгредієнтів, адже для досягнення певного смаку вироби потрібно точно дотримуватися пропорції, а також мірні чашки і ложки для визначення обсягів рідких і сипучих інгредієнтів);
  2. Інструменти для збивання крему, серед яких повинні бути як віночки для ручного збивання, так і електричний міксер;
  3. Для просіювання борошна знадобиться сито;
  4. Ємності для зберігання і змішування інгредієнтів (каструлі, тарілки);
  5. Лопаточки для перекладання інгредієнтів і готових виробів;
  6. Скалка для роботи з тістом;
  7. Таці і форми для кондитерських виробів;
  8. Різаки для тіста різної форми допоможуть надати йому потрібний зовнішній вигляд. Існують як круглі різаки, так і різаки абсолютно різної форми. Чим більше у вас цих інструментів, тим більш різноманітної форми ви можете приготувати кулінарні вироби;
  9. Решітка для охолодження бісквітних коржів і готових кондитерських виробів;
  10. Інвентар для роботи з кремом (правила і скребки для надання потрібної поверхні крему, кондитерські шпателі, підставки, що обертаються, для того щоб зручніше було формувати крем на торті, кондитерські мішки і набір насадок для видавлювання крему потрібної форми - чим більше різних насадок у вас є тим красивіше кремом будуть прикрашені ваші торти, кулінарний цвях для формування трояндочок й інших декоративних елементів з крему, маркери алфавіту для створення написів, пензлик для розфарбовування торта);
  11. Кулінарна мастика (інгредієнт, який необхідний для створення високо деталізованих декоративних елементів або гладкій поверхні торта, для роботи з яким вам знадобиться спеціальні пристосування: силіконовий килимок і акрилова скалка з лінійками і кільцями для розкочування кулінарної мастики певного розміру і товщини, спеціальні інструменти для розгладження мастики у вигляді плоскої поверхні з ручкою, різаки для вирізання різних деталей з кулінарної мастики, стеки - інструменти у вигляді палички з кінчиками різноманітної форми для створення деталізованих моделей з кулінарної мастики і помадки, плунжери - спеціальні формочки для створення декоративних елементів з мастики);
  12. Якщо ви збираєтеся робити багатоярусні торти, то вам знадобиться жорсткий каркас, адже один шар коржів можна класти на інший - без каркаса нижній ярус продавиться під тиском верхнього. У продажу є спеціальні збірні каркаси для створення багатоярусних тортів;
  13. Красиві підставки під торти - інвентар, на якому будуть переносити і розміщувати кондитерський виріб;
  14. Готові декоративні елементи для прикраси тортів;
  15. Бокс для зберігання кондитерського інвентарю.

Висновки

Ось, мабуть, і всі основні кондитерські приналежності, які вам знадобляться для приготування кулінарного шедевра. Їх можна купити в будь-якому спеціалізованому кондитерському магазині. Про те як ними користуватися можна дізнатися у всіляких майстер-класах з приготування кондитерських виробів. Пробуйте робити торти самостійно, експериментуйте, вивчайте теорію і у вас обов'язково все вийде. Бажаємо вам оригінальних, красивих і смачних тортів.

Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
0 (голосов: 205)

Читайте также:


Комментарии

ВВЕРХ