Главная : Новости

Рецепт бісквіта по Дюкану

, 14:26
0 1195

бісквіт по ДюкануКраса і стрункість - це поняття, які сучасні жінки пов'язують разом. Вони йдуть стоять на стільки близько, що представниці прекрасної статі іноді йдуть на крайнощі, обмежуючи себе в першу чергу в їжі, а точніше, в її солодкій складовій. Жорсткі обмеження в солодощах, на жаль, нерідко призводять до зривів, за якими слідує розчарування і втрата віри в себе.

Однією із самих легко переносимих дієт - є дієта Дюка, яка передбачає переважне вживання білкової їжі. З продуктів, дозволених на різних етапах цієї дієти, можна створювати не тільки м'ясні страви, але і порадувати себе кохану прекрасними десертами, як простими, так і складними.

Далі, Ви дізнаєтеся, як не обділити себе в свято дієтичним тортом, приготувавши бісквіт на кожен день. До речі, на сайті http://gimaldi.ru/ є цікавий рецепт торта по дюкану з сирним кремом, який також може вам стати у нагоді.

Класичний рецепт бісквіта по Дюкану

Час приготування: 45 хв.

Вам знадобиться:

  • Крохмаль кукурудзяний - 4 ст. л.;
  • Яйця - 2 шт;
  • Ароматизатор ванільний - 1 ч. л.;
  • Розпушувач тесту - 1 ч. л.;
  • Цукрозамінник - 4 ч. л.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 0 С;
  2. Відокремте жовтки від білків у різні ємності;
  3. Збийте міксером жовтки і підсолоджувач до кремоподібного стану;
  4. Додайте крохмаль, ароматизатор, розпушувач і перемішайте до однорідної маси;
  5. Збийте білки до щільної консистенції і обережно змішайте отриману масу в тісто;
  6. Викладіть тісто в силіконову форму для випічки і відправте в духовку на 35 хв;
  7. Готовий бісквіт вийміть з форми і дайте охолонути.

Шоколадний бісквіт

Час приготування: 40 хв;

Вам знадобиться:

  • Висівки вівсяні - 2 ст. л.;
  • Висівки пшеничні - 4 ст. л.;
  • Есенція мигдальна - 0,5 ч. л.;
  • Розпушувач тесту - 1 ч. л.;
  • Очищений і нарізаний буряк - 200 г;
  • Порошок знежиреного какао - 30 г;
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.;
  • Збиті яйця - 4 шт;
  • Сіль - 0,5 ч. л.;
  • М'який тофу - 200 г;
  • Екстракт ванілі - 1 ч. л.;
  • Олія - 1 ст. л.;
  • Цукрозамінник за смаком.

Приготування:

  1. Заздалегідь розігрійте духовку до 180 0 С;
  2. У чашу для змішування складіть буряк, тофу, додайте замінник цукру і подрібніть все занурювальним блендером або подрібнювачем;
  3. Додайте інші вологі інгредієнти, ще раз обробіть в блендері;
  4. Додайте всі сухі компоненти і вимішайте до однорідної маси;
  5. Вилийте тісто в круглу форму з антипригарним покриттям діаметром 23-24 см;
  6. Випікайте протягом 30 хв. Щоб перевірити готовність, проткніть бісквіт зубочисткою, якщо вона залишиться сухою, значить, десерт готовий;
  7. Дістаньте форму з духовки, дайте охолонути 10 хв, після чого корж можна вийняти. Прекрасне доповнення до такої випічці складе знежирений йогурт;
  8. Якщо розрізати бісквіт навпіл і промазати підсолодженим рідким сирком, то вийде цілком святковий торт.
Автор: Artlife
ОЦЕНИТЬ НОВОСТЬ
0 (голосов: 210)

Читайте также:


Комментарии

ВВЕРХ