Очищення судин
Відомо, що поганий стан судин стає причиною багатьох захворювань, у тому числі серцево-судинних. Через неправильного способу життя і харчування на внутрішніх стінках судин накопичується шар біологічного «сміття» (шлаків). Зашлаковані судини погіршують кровообіг, а значить, і постачання всіх органів і тканин поживними речовинами і киснем. Поганий стан судин загрожує погіршенням зору, слуху, пам'яті, розладом сну, уваги, імпотенцією, а тому потрібно регулярно проводити очищення судин.
Тибетський спосіб очищення судин.
Змішати по 100 г квіток ромашки, звіробою, безсмертника й березових бруньок, скласти в банку і закрити кришкою. Увечері 1 ст. ложку суміші залити 500 мл окропу, настояти 20 хвилин, процідити через тканину (але не марлю) і віджати. У 200 мл цього настою розчинити 1 ч. ложку меду і випити перед сном, після чого не їсти і не пити. Вранці рідину підігріти на парі, розчинити в ній 1 ч. ложку меду і випити за 15-20 хвилин до сніданку. Робити так щодня, поки не закінчиться суміш, яку необхідно зберігати в щільно закритій банці. Курс очищення повторити через 5 років.
Китайська народна медицина рекомендує наступний засіб: 350 г часнику пропустити 2 рази через м'ясорубку, залити 200 мл спирту, настояти в темному місці 10 днів і профільтрувати. Пити по 20 крапель 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди, запиваючи молоком. Цей курс лікування також рекомендується проводити один раз на 5 років.
Чистка за допомогою часнику і лимонів.
Приготуйте:
16 великих головок часнику,
16 лимонів.
Візьміть 4 очищених головки часнику і 4 лимона (разом зі шкіркою) і пропустіть все це через м'ясорубку. Потім перекладіть це в 3-літрову банку і залийте доверху теплою водою. Нехай це настоюється 3 дні при кімнатній температурі (час від часу настій треба помішувати). Після 3 днів процідіть настій і зберігайте його в холодильнику.
Приймайте по 100 грамів настою 3 рази на день, от і вся процедура.
Поки ви п'єте одну банку, готуйте іншу. Всього треба випити 4 банки настою. Це і буде повний курс очищення судин. Він забере у вас близько 40 днів.
Після проведення цієї чистки ви позбудетеся від головного болю, у вас нормалізується тиск, знизиться рівень холестерину (це можна буде побачити, зробивши аналіз крові). У вас підніметься настрій, ви відчуєте прилив енергії та сил.
Цей курс очищення треба проводити 1 раз на рік.
Чистка волоськими горіхами.
Для цієї чистки вам знадобиться 1,5 кг очищених волоських горіхів.
Пропустіть через м'ясорубку горіхи. Отриману масу зберігайте в банку в прохолодному місці (наприклад, холодильнику).
З'їдайте по 1 столовій ложці з верхом мелених горіхів вранці і ввечері, за півгодини до їди, запиваючи 100 грамами води (? Склянки).
Продовжуйте приймати це, поки все не з'їсте - це займе у вас близько 2 місяців.
Після проведення чистки у вас пройдуть мігрені, нормалізується тиск, зникнуть болі, викликані тромбофлебітом і варикозним розширенням вен. Отже, ноги будуть менше втомлюватися.
Цей курс очищення треба проводити 1-2 рази на рік.
Чистка за допомогою настою кропове насіння, меду і валеріанового кореня.
Для чищення вам знадобиться 1 стакан кропове насіння, 2 ст. л. меленого валеріанового кореня, 2 склянки натурального меду і 1,5 л крутого окропу.
У термос засипати валеріановий корінь, кропове насіння і залити окропом. Закрити і доба наполягати. Через добу процідити, додати мед і добре розмішати. Загальний обсяг настою повинен бути 2 л. Зберігати суміш у холодильнику. Приймати по 1 ст.л. 3 рази на день за 30 хв до їди.
Такий курс можна проводити 1-2 рази на рік.
Очищення судин-по методиці П. Куреннова:
візьміть 358г. часнику і гарненько розмели його. Змішайте з соком 24 лимонів, і все це потрібно настояти 24 дня. Перед вживанням ретельно збовтати. Приймати по 1 год. ложці на 0,5 склянки води перед сном.
Очищення судин і всього організму від шлаків редькою:
10кг. чорної редьки промити і не очищаючи від шкірки пропустити через м'ясорубку. Віджати сік (вийде близько 3 літрів) і поставити в холодильник, а макуха змішати з медом (300г) або цукром (500г) на кожен кілограм макухи. Зберігати макуха в теплому місці під гнітом. Сік починати пити по 1ч. ложці за годину після їжі, збільшуючи дозу до 1 ст. ложки, потім до 0,5 склянки. Після того, як закінчиться сік, треба вживати макуха по 1-3 сл. ложки під час їди, поки все не з'їсть. Сувора вегетаріанська дієта. При болях у печінці потрібно класти грілку на цю область. Це не ознака очищення. Солі виходять непомітно, але очисний ефект величезний. Це не тільки лікування жовчовивідних шляхів, а й легеневий тканин, серцево-судинної системи.
Господи, що ви пишете??? В ЖОДНОМУ випадку для приготування часникової маси не можна використовувати м'ясорубку!!! Від контакту з залізом часник втрачає багато своїх корисних властивостей і бере з заліза те, що організму геть не потрібно. натомість треба використовувати керамічний посуд і дерев'яний товкачик. Саме так подрібнюється часник, який, щоправда, можна порізати, якщо зубчики великі. Але зубчики краще брати маленькі, з городу, а не з теплиць. Після десяти днів настойку треба відцідити, масу віджати і викинути. Далі настойка обов'язково має простояти в прохолодному темному місці ще мінімум три дні (чим довше - тим краще). І борони Боже починати з двадцяти крапель! Таким масованим ударом можете спровокувати тромбофлебіт. З ОДНІЄЇ!!! Збільшуючи за прийом по капельці кількість настойки до двадцяти п'яти. Потім - у зворотньому напрямку. І тільки тоді - по двадцять п'ять за раз. Потім - не запиваючи молоком, а змішуючи з молоком, що є суттєвою різницею. 50 грам молока на прийом. Так ви збережете шлунок і не спровокуєте виразку. Хлопці, коли пишете такі серйозні рецепти, не можна їх писати приблизно, передерши з інших сайтів. Люди можуть стати каліками на все життя від вашої безпечності!
Спасибо!
Спасибо за рецепты.