Кисіль Малина-Полуниця
12 вітамінів + залізо + йод моментального приготування 300 гр.→ Купити
Артикул:
# 6113
Опис:
Кисіль «Малина-Полуниця» поєднує корисні властивості ягід малини і полуниці, які володіють високими протизапальними і антимікробними властивостями, сприяють зміцненню імунітету. Рекомендується як загальнозміцнюючий і профілактичного продукту при простудних захворюваннях, після операцій і тривалих інфекцій.
Полуниця містить високу кількість вітаміну С і фолієвої кислоти, має потужну протизапальну та протимікробну дію, сприяє зміцненню імунного статусу організму і нормалізації показників артеріального тиску.
Малина традиційно застосовувалася при простудних захворюваннях, грипі, гострих респіраторних інфекціях. Містить речовини, що поліпшують кровотворення.
Вітамінно-мінеральний комплекс:
Вітамін С сприяє збільшенню міцності стінок судин, забезпечуючи їх захист від проникнення вірусів і бактерій.
Вітамін Е жиророзчинний вітамін-антиоксидант, володіє різною біологічною активністю. Захищає клітини від згубного впливу вільних радикалів, дозволяє зберегти шкіру в здоровому стані, прискорює загоєння опіків і ран, здатний блокувати утворення канцерогенів.
Вітамін А відомий своїми властивостями для забезпечення гарного нічного зору, росту кісток, покращує стан шкіри, підвищує опірність інфекціям.
Вітамін В1 необхідний для обміну вуглеводів, перешкоджає надмірному накопиченню жиру в організмі. Відповідає за нормальне функціонування нервової системи, серця, печінки, бере участь у синтезі гормону щитовидної залози тиреоидина.
Вітамін В2 бере участь в регуляції обміну вуглеводів, жирів і білків.
Вітамін В3 нормалізує функціональну активність шлунково-кишкового тракту та підшлункової залози, сприяє засвоєнню білка з рослинної їжі.
Вітамін В5 бере участь у білковому, вуглеводному, жировому, холестериновому обмінах. Бере участь у регуляції синтезу ряду гормонів, холіну, гістаміну, гемоглобіну. Підсилює перистальтику товстого кишечника, підвищує якість всмоктування перевареної їжі в тонкому кишечнику, підтримує опірність до простудних захворювань верхніх дихальних шляхів.
Вітамін В6 відіграє значну роль в обміні речовин, сприяє нормальному функціонуванню нервової системи. Бере участь у травленні: соляна кислота шлункового соку утворюється тільки в присутності цього вітаміну.
Вітамін В9 бере участь в процесі кровотворення, а також в біосинтезі нуклеїнових кислот, незамінний для росту організму, відтворення клітин тіла, регенерації тканин, загоєння швів і ран.
Вітамін В12 необхідний для дозрівання червоних кров'яних тілець, забезпечує здоров'я нервової системи, покращує концентрацію уваги, пам'ять, рівновагу.
Вітамін D3 регулює метаболізм кальцію в організмі, бере активну участь у діяльності імунної системи.
Біотин (Н) необхідний для нормального обміну жирів і білка. Дуже важливий для стану шкіри і волосся.
Залізо найважливіший мікроелемент, складова частина багатьох систем організму. Бере участь в утворенні гемоглобіну, транспортуючому кисень до тканин, входить до складу декількох ферментних систем і міоглобіну - м'язового гемоглобіну, який забезпечує додаткове паливо для м'язів під час сильного фізичного напруження.
Йод необхідний для синтезу гормонів щитовидної залози, які регулюють реакції обміну речовин в організмі. Йод сприяє правильному росту і розвитку організму, запобігає надлишок ваги, покращує розумову працездатність, забезпечує здоров'я шкіри волосся і зубів.
Киселі плодово-ягідні «Frutto Active» рекомендуються людям всіх вікових груп, дітям з 3-х років, вагітним і годуючим мамам для корекції щоденного раціону харчування, профілактики дефіциту вітамінів, заліза та йоду.
Харчова цінність 1 склянки напою: % рекомендованої добової потреби * Вуглеводи 13,05 г
Вітамін С 90 мг 100 Вітамін РР 10 мг 50 Залізо 4 мг 40 Вітамін Е 5 мг 30 Д-пантотенат кальція (В5) 4 мг 80 Вітамін А 0,7 мг 70 Вітамін В1 1 мг 60 Вітамін В6 1 мг 50 Вітамін В2 0,8 мг 40 Фолієва кислота (В9) 0,3 мг 75 Біотин (Н) 0,1 мг 100 Йод 30 мкг 20 Вітамін Д3 5 мкг 100 Вітамін В12 2 мкг 67 Енергетична цінність 49,8 ккал
* для дорослої людини в день згідно МР 2.3.1.1915-04
Спосіб приготування: 15 г грануляту (3 чайні ложки) розчиняють у склянці гарячої води (96-98 С). Інтенсивність смаку і густина залежать від кількості доданої води.
Кисіль Овсяно-рисовий |
Чи являється ліками:
Ні
Склад:
цукрова пудра, крохмаль, сік ягідний, ягоди малини і полуниці, мультивітамінний комплекс, лимонна кислота, ароматизатор харчовий, вітамін С, підсолоджувач сукрплоза, сульфат заліза, йодат калію.
Сертифікат: