Головна : Новини

Користь бісквітного торта для здоровя

, 00:46
0 2437
торт пеле

Хто не знайомий з ніжним і неймовірно смачним бісквітним тортом? Це повітряний торт, приготований з трьох основних інгредієнтів: білого борошна, цукру та яєць. Ключ до м'якої текстури криється в техніці приготування. Потрібно тільки добре збити яйця та спасибі небесам, що торт зовсім не містить масла. Якщо Ви не знайомі з корисними властивостями бісквітними тортами, можливо це відмінний момент більше дізнатися про нього. Ну а розповість нам про це головний редактор кулінарного сайту https://cookery.site/deserty/tort-pele-sochnyj-nezhnyj-desert-s-vkusnoj-propitkoj-i-kremom/, на якому безпосередньо можна переглянути рецепт дуже смачного бісквітного торта "Пеле".

Основні переваги бісквітних тортів:

  • Низькокалорійна альтернатива десерту. Згідно з даними Міністерства Сільського Господарства США один шматок бісквітного торта містить 187 калорій, що дорівнює 9 % рекомендованого щоденного споживання.
  • Хороше джерело енергії. Ви знаєте інший спосіб підвищити рівень енергії, крім поїдання смачного шматка торта? Щодня наш організм потребує енергії, яку зазвичай можна отримати від вуглеводів. В шматку бісквітного торта, що складається з борошна (і цукру) міститься 77 % вуглеводів. Зокрема, вуглеводи містять глюкозу, яка є головним джерелом енергії для мозку, нервової системи, а також і м'язових тканин. Вміст жиру в бісквітному торті також додає енергію.
  • Високий рівень антиоксидантів в пшеничній муці. Якщо Ви знаєте, що бісквітний торт містить високий рівень вуглеводів, не варто турбуватися про це. Багато дослідників їжі спробували зробити бісквітний торт з інших видів борошна. Пшеничне борошно містить численні корисні властивості, але воно відоме високим рівнем різних антиоксидантів, включаючи фенол, флавоноїди та лютеїн. Функції цих антиоксидантів — боротися з вільними радикалами, що запобігає пошкодженню клітин в організмі.
  • Підвищує насичуваність та знижує рівень цукру в крові. Залежно від інгредієнтів з яких Ви готуєте бісквітний торт (якщо Ви використовуєте пшеничне борошно і додаєте борошно з гороху), Ви можете задовольнити апетит і навіть знизити рівень цукру в крові. Досить складно повірити в це, особливо, коли зараз ми говоримо про торт. Але з усією серйозністю, дослідження, проведене у Швеції, серед здорових дорослих, які споживали велику кількість пшеничного борошна (в цьому випадку, в хлібі), і в результаті всі вони відчували підвищену насиченість їжею та мали більш низький рівень глюкози в крові після їжі.
  • Покращує травлення. Шукайте смачний інгредієнт, що надає користь для кишківника? Спробуйте бісквітний торт Вікторія, де додають джем з ожини та малини між бісквітами. Ці ягоди насичені клітковиною, що поліпшить роботу травлення.
  • Піднімає настрій. Солодкий смак торта не тільки радує шлунок, але й піднімає настрій. Вчені оголосили, що продукти, що містять цукор, збільшують кількість ендорфінів, які відповідають за настрій.
Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ