Олія "Золотий Байкал": Що воно собою представляє?
"Золотий Байкал" - це комплекс натуральних олій (кедрової, льняної і обліпихової) при однаковій спрямованості дій доповнює і підсилює унікальні особливості кожного окремої. Неперевершена за своєю цілющою силою кедрова олія збагачене ліноленовою кислотою і лігніном з льняної олії, каротином, каротиноїдами, фосфоліпідами, вітаміни А і К з концентрованого обліпихової олії.
Олія має бурштиново-помаранчевий колір, смак кедрового горіха, приємний обліпиховий аромат, можлива наявність невеликої гіркоти і осаду, властивих льняної олії.
Склад:
- 50 % олії кедрового горіха;
- 45 % лляної олії;
- 5 % концентрованої обліпихової олії.
"Золотий Байкал" містить:
- Ненасичені жирні кислоти (лінолінову та олеїнову);
- Вітаміни (Е, А, F, В4, В3, В2, В1, D);
- Каротин;
- Каротиноїди (не менше 40 %);
- Фосфоліпіди;
- Фітостерини;
- Лігніни;
- Макро- і мікроелементи (фосфор, йод, мідь, магній, калій, цинк, залізо та ін.);
- Амінокислоти (глутамін, аспарагін, гліцин, аргінін, лізин, ізолейцин, пролін, валін та ін.).
Енергетична цінність:
- 898 ккал / 100 г.
Область застосування
Олія значно підсилює і закріплює медикаментозне лікування функціональних розладів організму, викликаних, недоліком незамінних поліненасичених жирних кислот, вітамінів, каротину та інших біологічно активних речовин. Сприяє лікуванню таких захворювань, як:
хвороби ШКТ (гастрити, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, ураження стравоходу, запори);
- гепатит;
- онкологічні захворювання;
- захворювання щитовидної залози;
- захворювання нирок і сечового міхура;
- шкірні захворювання (псоріаз, нейродерміт, екзема);
- обмороження, опіки (термічні, хімічні, променеві), пролежні;
- цукровий діабет;
- атеросклероз, захворювання судин;
- гіпертонія;
- анемія, лейкоз;
- гінекологічні запальні захворювання (ерозії кольпіти та ін.);
- туберкульоз;
- пародонтоз;
- зниження імунітету;
- простудні захворювання (ГРЗ, ГРВІ, грип та ін.);
- захворювання верхніх дихальних шляхів (гайморит, риніт, бронхіт та ін.);
- ожиріння (порушення жирового обміну);
- розумова і фізична втома.
Як вживати?
Протипоказання:
- індивідуальна непереносимість компонентів продукту.
Рекомендації щодо використання:
- По 1 чайній ложці 3 рази на день під час їжі.