Лецитин високої якості

Збалансований комплекс життєвоважливих фосфоліпідів-незамінного будівельного матеріалу і регулятора обмінних процесів у всіх клітинах

Лецитин (суміш фосфоліпідів) відноситься до групи найважливіших компонентів харчування, дефіцит якого є серйозною проблемою для здоров'я абсолютного числа населення. Хронічна нестача фосфоліпідного комплексу в раціоні сприяє розвитку і ускладнює перебіг атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, жирового гепатозу, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, негативно позначається на функціонуванні головного мозку, перебігу вагітності, протипухлинної захист ...

ОСНОВНІ терапевтичний ефект і МЕХАНІЗМИ ДІЇ:
• бере участь у побудові клітинних мембран практично всіх органів | систем;
• забезпечує нормальний перебіг обміну жирів, нормалізує співвідношення ліпопротеїдів високої і низької щільності в плазмі крові, диспергує і виводить надлишок загального холестерину;
• покращує функції мозку і серцево-судинної системи, передачу нервових імпульсів, енергетичний потенціал клітин;
• знижує ризик розвитку серцево-судинної патології і є лікувальним фактором її корекції;
• профилактирует жирове переродження (гепатоз) печінки, утворення жовчних каменів;
• допомагає засвоєнню тіаміну печінкою та абсорбції вітаміну А в кишечнику;
• сприяє відновленню печінки після ушкоджувальної дії алкоголю, інших токсинів і хімфармпрепаратов;
• нормалізує і підсилює знешкоджуючих (кон'югаціонную) функцію печінки, сприяє зв'язуванню гепатоцитами надлишку естрогенів, при регулярному прийомі попереджає розвиток мастопатії, фіброміом, аденоми передміхурової залози.

ЛЕЦИТИН - життєво необхідний для нормальної життєдіяльності практично всіх клітин організму компонент, при цьому серце, головний мозок, периферичні нерви відрізняються найвищим його змістом. Значення і різноманіття функцій лецитину (фосфоліпідів) в організмі людини обумовлено широкою участю його в метаболічних (обмінних) процесах. Фосфоліпіди сприяють емульгування жирів у кишечнику, їх всмоктуванню і розщеплення, транспорту ліпідів з гепатоцитів, що перешкоджає розвитку жирового гепатозу і цирозу печінки. За допомогою лецитину прискорюється транспорт і спалювання жирів в мітохондріях, що забезпечує їх енергетичний потенціал, підтримується оптимальне (фізіологічне) співвідношення холестерину ЛПВЩ і ЛПДНЩ, що попереджає розвиток атеросклерозу і прогресування серцево-судинної патології: ученими встановлено, що існує зворотна залежність між концентрацією холестерину ЛПВЩ і смертністю від ІХС. Лецитин (фосфоліпіди) входить до складу клітинних мембран більшості тканин організму, вступаючи ззовні, він вбудовується в мембрани клітин і в їх органели, заміщаючи дефіцит ендогенних фосфоліпідів. При цьому поліпшуються напівпроникні властивості мембран, їх "плинність" і еластичність, знижується підвищена тенденція тромбоцитів еритроцитів до адгезії і агрегації, що є результатом надмірної накопичення на їх мембранах холестерину і окислених ліпідів. Лецитин багатий ізофлавоноїди - природними речовинами, що перешкоджають утворенню атеросклеротичних бляшок.

Американські дослідники показали, що у 80% пацієнтів, жнива, чих від високого рівня холестерину, після початку прийому лецитину вже через кілька тижнів рівень холестерину в сироватці крові знизилася, ся в середньому на 41%, при цьому нормалізувався співвідношення так званих "хороших "і" поганих "жирів. При недоліку лецитину порушується транспорт жирів в мітохондрії, наслідком чого є зниження енергетичного потенціалу клітин, розвиток дистрофічних змін і "хронічної" втоми м'язів.

ЛЕЦИТИН

є також складовою частиною ацетилхоліну і сприяє передачі нервового імпульсу, він покращує перебіг мозкових процесів, пов'язаних з навчанням і запам'ятовуванням.

Добова потреба дорослої людини в лецитин становить не менше 9 г, у той час як з їжею ми отримуємо його значно менше. Тому вимагають особливої ​​уваги стану, зумовлені недостат-ком надходження лецитину з їжею, такі як непереносимість жирної їжі (що виявляється у вигляді проносів і здуття живота), підвищений артеріальний тиск, уповільнення росту і розвитку, наявність виразкової хвороби шлунка та ДПК, порушення серцевого ритму, недостатність функції печінки і нирок, підвищена дратівливість і стомлюваність, порушення пам'яті і процесів мислення, парези, паралічі, інсульт, поганий сон, захворювання шкіри (псоріаз, нейродерміт, екзема), гіперхолес-терінемія, атеросклероз судин, хвороби серцево-судинної системи, цироз печінки, захворювання суглобів, вагітність. Всі ці стани служать показанням для додаткового введення фосфоліпідів (лецитину) в наш організм.

Дослідження на клітинах людини і лабораторних тварин, а також результати практичного застосування лецитину відомими натуропатії продемонстрували протиракову активність деяких сполук сої. Одне з них, генистеин, попереджає рак простати, пухлини молочних залоз, а також кишечника.

І ще один дуже важливий аспект застосування фосфоліпідів. "Японські й американські жінки настільки по-різному переносять менопаузу, що мимоволі замислюєшся про те, що за цим прихована якась таємниця", - говорить доктор Марго Вудс з Університету Тафта в Бостоні, яка вивчає вплив продуктів із сої на симптоми менопаузи. Виявилося, що в Японії жінки їдять менше тваринного білка і більше рослинного - соєвих продуктів. А соя багата так званими фітоестрогенами речовинами, які до певної міри імітують дію жіночих Попових гормонів, усувають виснажливі припливи і нічну пітливість.

для поповнення запасів есенціальних фосфоліпідів в організмі і усунення різних патологічних станів компанія АртЛайф пропонує високоякісні ЛЕЦИТИН, який містить в необхідній пропорції комплекс незамінних фосфоліпідів. Як показали. ^ Проходження, соєвий лецитин більш ефективний для попередження аварій ліпідного обміну та інших патологічних станів, ніж лецитин тваринного походження. Будучи продуктом рослинного походження. лецитин компанії АртЛайф добре переноситься хворими навіть при тривалому застосуванні, до теперішнього часу не було зареєстровано будь-яких серйозних побічних реакцій.

ОСНОВНІ Показання до застосування:
• профілактика і комплексна терапія атеросклерозу, дісліпопротеідеміі;
• профілактика і комплексне лікування гострих і хронічних серцево-судинних захворювань (ІХС, стенокардія, інфаркт міокарда, ко-ронарокардіосклероз, міокардіодистрофія, гіпертонічна хвороба тощо
• ефективний при енцефалопатіях, інсультах, паралічах, парезах, травмах головного мозку, нейроінфекціях та їх ускладненнях;
• інтенсивні розумові та нейроемоціональние навантаження;
• необхідний для забезпечення нормального перебігу вагітності, формування життєвоважливих органів у плода, зменшення кількості ускладнень і профілактики післяпологових ушкоджень ЦНС у очікуваного дитини;
• порушення нейросінаптіческой провідності, парапічі, гіперкінези, уповільнення росту і розвитку;
• токсичні і запальні пошкодження печінки, жировий гепатоз;
• погіршення якості запам'ятовування, зниження розумової та фізичної працездатності, важкі фізичні та змагальні навантаження;
• профілактика і лікування жовчно-кам'яної і нирково-кам'яній хворобі;
• вікові імунологічні порушення, синдром хронічної втоми;
• хвороби шкіри (псоріаз, нейродерміт, екзема, герпес та ін), харчові дерматози та алергози;
• виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, синдром мальабсорбції (порушення ферментовиделенія, перетравлення, всмоктування і засвоєння їжі), хронічні панкреатити, холецистити, коліти;
• остеопороз різної етіології;
• в схемах комплексної терапії та профілактики мастопатії, фіброміом, ендометріозу, раку матки, молочних залоз, аденоми і раку простати.

Коментарі

ВВЕРХ