Головна : Новини

Ковбаса зі свинини Меттвурст

, 08:23
0 1722

Кожна нація має свої характерні особливості, культуру і типові асоціативні форми, властиві тільки їй і закономірно виникають у свідомості будь-якої людини, незалежно від національності. Наприклад, при згадці про Німеччину, неодмінно виникає у свідомості якість, педантичність, пиво, ну і звичайно ж, сосиски (або ковбаса в широкому розумінні слова). Однією з найбільш відомих німецьких ковбас вважається Меттвурст - сильно ароматизировать ковбаса зі свинини, які витримується і піддається копчення в сирому вигляді.

Насправді, Меттвурст - це не одиничний тип ковбаси, а ціла група сиров'ялених і сирокопчених сортів ковбас. Рецептура цих ковбас може істотно відрізнятися залежно від регіону (наприклад, півночі і півдня) або историчеський епохи. Так само змінюються інгредієнти і, відповідно, смакові характеристики, ну і природно, спосіб приготування. Єдине, що об'єднує всі ці сорти ковбас - це загальні м'ясні інгредієнти (яловичина, свинина, сальні шматочки). До речі, різні ви можете знайти на сайті: prasol.com.ua.

Методика приготовления даних ковбасних сортів є досить схожою з приготуванням салямі: морозиво м'ясо подрібнюється до стану фаршу, в нього додається нітритний сіль, перець, ароматичні добавки і приправи. Набита в оболонку суміш піддається холодного копчення з наступним дозріванням (як правило, протягом одного тижня).

Якщо говорити про якусь конкретну рецептурою, то наприклад, рейнський сорт меттвурста багатий такими інгредієнтами, як: нітритний сіль, мелений перець, маціс, імбир, кардамон і стабілізатор кольору.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ