Що таке бджолина перга
Все, хоч раз у житті, лікувалися народними засобами: простуду, захворювання горла і піднімали імунітет організму за допомогою меду. ЦілющіПерші властивості меду відомі всім давно, але мало хто знає про найправильніший продукту сімейства бджолиних – пергу. До речі, ви можете в інтернет-магазині perga-post.ru.
Перга – це пилок з квітки, яку збирають бджоли, і знаходиться вона в осередках сот. Під впливом природних умов в цьому продукті міститься велика кількість молочної кислоти, що створює ефект консервації. Бджоли використовують пергу для вигодовування розплоду, і тому її енергетична цінність вкрай висока. Поїдаючи пергу, бджоли формують за дуже короткий час серцево - судинну, нервову систему, кровоносну, шлунковий тракт, і маса їх збільшується при цьому в 1500 разів, що звідетельствует про багатофункціональну користь цієї речовини.
Перга є дуже корисною, активно біологічної добавкою так, як є єдиним джерелом мінеральних речовини і білка для бджіл, а також має інші речовини, які беруть участь у всіх процесах організму. Цілющі речовини перга отримує змедичних трав так, як в них велика концентрація корисних речовин. Аналога перги, не існує ні в якій натуральної продукції світу і, тільки, за допомогою лабораторного втручання можна домогтися схожою цінності хімічним способом. Також перга максимально засвоюється організмом, посилюючи дію цілющих речовин, за рахунок чого нірмалізуется функція органів.
Для людського організму перга є зміцнюючим дією на імунну систему, сприяє швидкому загоєнню пошкоджених тканин, покращує кровообіг, обмін речовин і тиск. Також особливо актуальне для лікування і профілактики роботи серця, серцево-судинних захвваний, обмін клітин печінки, стимулюванню діяльності легень, нирок і т. д.
Протипоказання до продукту мінімальні: особиста непереносимість інгредієнтів бджільництва, дітям молодше 5 років і важкі форми діабету.
Способи застосування перли дуже прості і використовують так само, як пильца, але корисніше вона в десятки разів більше. Цей продукт потрібно застосують натщесерце, за 30 хвилин до їжі і не запивати водою. Ще перебуваючи в порожнині рота, перла починає інтенсивно засвоюватися організмом. Варто відзначити, що не рекомендується приймати пергу перед сном, так як воно діє сильним тонізуючим ефектом, що може викликати Бессонацу.
Прочитала цікаву статю (http://sviymed.com/tovary/perga), що бджолину пергу називають природнім антибіотиком. Хотіла запитати: чи дійсно це так? Чи можна використовувати її з такою метою?