Головна : Новини

Суп з креветками і сіром

, 16:50
0 1341

Сьогодні, завдяки поширенню традиційної японської кухні, дуже популярними стали страви з різноманітними морепродуктами: крабами, морською рибою, креветками, мідіями, кальмарами і т. д. В данній статті ми розглянємо як приготувати дуже смачний і корисний суп з сіром і креветками і розповість нам його рецепт редактор кулінарного порталу: .

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 1 година.

КІЛЬКІСТЬ порцій: 4 шт.

Необхідні інгредієнти:

  • 1 морква;
  • 0,5 кг креветок (можете взяти як свіжі, так і заморожені);
  • 4 картоплини;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 5 ст. л. рослинного масла;
  • 3 плавлених сірка «дружба» або «карат»;
  • перець чорний і сіль за смаком;
  • зелень для подачі.

Як приготувати?

Суп не може бути не смачним. Особливо, якщо в ньому знайшли один одного сір і креветки. Цей вершковий суп виходить дуже густим і поживним, для обіду саме те! А якщо хтось боїться готувати таке блюдо через калорійність, то марно. Суп з креветками і сіром можна вживати без іншого доповнення, адже в ньому вже є всі потрібні інгредієнти: і картопля, і морква, і креветки.

Порядок приготування:

  • Креветки потрібно розморозити (якщо ви купували заморожені), заливши їх окропом хвилин на 5. Потім відкинути на друшляк і дати стекти рідині. У креветок видалити темну кишкову жилу і крупно нарізати (залишити декілька штук для прикраси);
  • Цибулю, моркву і картоплю очистити, промити і нарізати кубиками;
  • 2 літри води, довести до кипіння в каструлі. Посолити і помістити туди картоплю, варити 15 хвилин на маленькому вогні;
  • Розігріти на сковороді половину масла і спасерувати на ньому цибулю до прозорості. Після цього викласти до цибулі моркву і масло, що залишилося і тушкувати ще 10 хвилин;
  • Довести в сотейнику до кипіння 200 мл води. Сир нарізати кубиками і покласти в сотейник. Помішуючи, дочекатися, поки сир не розплавиться. Потім додати сирну масу в каструлю. Туди ж викласти спасеровані цибулю і моркву;
  • Зелень і часник подрібнити і додати в суп разом з креветками. Довести до кипіння і вимкнути вогонь. Супу необхідно даті приблизно 15 хвилин настоятися. Прикрасити можна за бажанням.

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ