Чай: ароматний напій століть
Багато-багато років тому людина зрозуміла, що пити гарячу воду з ароматами та безліччю смаків приємно: вона і заспокоїть, і зігріє, і зцілити. І яких тільки трав не вживали люди! Наприклад, стародавні шумери заварювали вербу. Гіппократ, побувавши в Скіфії, писав про використання ревеню, полину та інших рослин. А тим часом в теплих краях, на сході планети, зростало маленьке рослина під назвою «чай», яке згодом підкорило весь світ.
Як можна скинути вагу за допомогою чаю?
Цього допомагає кориця. Подивіться, яка смачна дієта – саме я щиро зацікавилася. Буду готувати чай з яблуками з корицею (цей чудовий мікс яблука та кориці - хіба перед ним встояти?).
Вимагається: 1-1,5 л води, 2 столові ложки чорного чаю, паличка кориці, два яблука і 2 столові ложки меду. В окріп додати яблука, порізані шматочками, і корицю. Все треба довести до кипіння, але не кип'ятити. Процідити в чайник, дати настоятися 5 хвилин і додати мед. Все, більше нічого і не потрібно! До речі, пропонує вам смачні чаї за доступними цінами. Більше інформації ви дізнаєтесь на сайті: http://taetea.com.ua/chaj-puer.
Ароматний чаю з корицею і гвоздикою: як приготувати?
Для любителів прянощів є чудовий рецепт чаю з корицею і гвоздикою. Знадобиться (на дві чашки чаю) паличка кориці, півтори столові ложки чорного чаю, 2 суцвіття гвоздики і мед за смаком. Перш за все, потрібно зварити пряну воду: треба вилити в каструлю 2 склянки води, додати корицю і гвоздику і довести до кипіння. Зменшити вогонь, спеції і варити 5 хвилин, в залежності від того, наскільки пряний смак ви бажаєте отримати в результаті. Далі засипаємо чай, швидко знімаємо каструлю з вогню і треба ароматний напій розлити по чашках, додаючи мед за смаком.
через деякий час, коли на вулиці буде холодно і волого, чашка ароматного чаю зігріє вас, підбадьорить і навіть повністю уникнути застуд. Яким буде ваш чай - вибирати вам. Бажаю вам приємного чаювання і міцного здоров'я.
Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.