Головна : Новини

З чим їсти мед?

, 21:19
0 1640

медНайпоширеніший природний цукрозамінник - це мед, багато хто знає про цей факт. Але мало хто знає, з чим його їсти, щоб організм отримував максимальну користь, не виникала загроза різкого підвищення ваги, а мед при цьому залишався таким же смачним в поєднанні з іншими продуктами. Існує кілька найпоширеніших рекомендацій щодо вживання меду в поєднанні з іншими продуктами, залишаючись при цьому стрункими, красивими і здоровими і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину "Дім меду": http://dimmedu.com.ua/produkty-pchelovodstva/med/, в якому безпосередньо можна купити натуральний мед із Закарпаття.

Як правильно їсти мед:

  • Якщо ви дбаєте про те, щоб організм отримував збалансований сніданок, додавайте до знайомого багатьом хліба з маслом трохи духмяного меду. У такому поєднанні мед допоможе краще втамувати голод, заповнить добову потребу організму в солодощах і стане відмінною їжею для мозку, який краще працює завдяки такому корисному підживленню. Найбільш корисним буде бутерброд з хлібом, приготованим з муки грубого помелу, а також дуже хорошим варіантом буде цільнозерновий хліб з насінням або висівками, а також з різними злаками. Коли ви відчуваєте сильне почуття голоду, його можна швидко вгамувати невеликим бутербродом з хліба з маслом і медом, причому їсти його можна в будь-який час доби;
  • Дуже корисне поєднання виходить з сиру (творогу) з медом, крім того, таке блюдо дуже ситне. На порцію сиру будь-якої жирності досить використовувати чайну ложечку меду, найкраще рідкого, який добре розподілиться по всьому сиру;
  • Мед - це відмінне доповнення до каші, яка зварена без солі і цукру. Але додавати мед можна тільки в остигнувшу кашу, навіть якщо мед зацукрувався, він прекрасно розтопиться в масі готової каші. Використовувати мед, який зацукрувався, не менш корисно, так як він не втрачає своїх корисних властивостей;
  • Мед відмінно поєднується з несолодкими фруктами, а також з різними овочами. Додавши мед до цих продуктів, ви зможете відчути, як поліпшується смак вихідних продуктів. Крім того, мед може бути в ролі замінника майонезу або заправки з рослинної олії. Додавши мед до сирого гарбуза або кабачків - можна отримати дуже смачне ласощі. Крім того, мед прекрасно поєднується з прянощами та іншими інгредієнтами в приготуванні соусів до м'ясних страв;
  • Для багатьох любителів млинців і оладок немає більш улюбленого сиропу, ніж натуральний мед. Природно, в цьому випадку тісто для приготування смажених оладок варто готувати зі знежиреного молока або кефіру, а також в якості сполучної рідини можна використовувати звичайну воду. Цукор в такому тісті буде зайвим. Готувати млинці і оладки треба з мінімальною кількістю рослинного масла, щоб вони були більш пісними, а мед став їх головною прикрасою;
  • Крім того, мед відмінно поєднується з чаєм, як чорним, так і зеленим. Що особливо важливо, зелений і трав'яний чай краще не поєднувати з цукром, так як він зводить нанівець всі його корисні властивості, а мед тільки доповнює такі чаї, зберігаючи природну користь для організму;
  • Мед не тільки добре доповнює продукти, його можна розбавляти у звичайній питній воді. Для цього достатньо розчинити декілька чайних ложок в склянці злегка теплої води. Такий напій не просто добре втамує спрагу, він допоможе зняти втому і допоможе роботі мозку під час досить серйозних розумових навантажень.
Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ