Головна : Новини

У чому користь органічних продуктів?

, 17:29
0 179

інтернет магазин органічних продуктівХоча всі ми чули про те, що органічна продукція корисніша промислової, проте багато хто до цих пір не бачать між ними особливої різниці, адже, здавалося б, для неозброєного ока на смак і колір вся їжа однаково їстівна. Проте, різниця в складі у натуральних і модифікованих продуктів просто колосальна, і абсолютна перевага і користь на стороні саме органіки. У чому і як саме вона проявляється? Давайте подивимося.

Користь органічних продуктів для здоров'я людини

Часто ми вказуємо на недоліки звичайної їжі, але при цьому забуваємо зробити на противагу наголос на користь для здоров'я натуральної їжі. А вона досить вагома:

  • Вчені довели, що їжа, яка була виготовлена з урахуванням всіх еко-правил і не містить хімії, зміцнює наш імунітет і багато в чому є дієвішою за полівітамінні лікарські препарати. І причиною тому є чистий склад. Не отруюючи людський організм пестицидами, ГМО, барвниками, нітратами та іншими добавками, органічна їжа сприяє виробництву клітин-захисників, тим самим зміцнюючи імунітет і захищаючи від вірусів;
  • Позбавлена ненатуральних елементів, еко-їжа, на відміну від традиційної, набагато рідше провокує алергію;
  • Також органічні продукти піклуються і про шлунково-кишковий тракт: засвоюються краще і легше, вони не обтяжують організм і не порушують мікрофлору кишечника;
  • Якщо мати грудної дитини харчується тільки натуральною їжею, то у її дитини знижується ризик розвитку порушень травлення і проявів алергії.

Багатий склад органічної їжі

Якщо головною метою виробництва промислових продуктів є зовнішній вигляд і довгостроковість, то органіка піклується в першу чергу про склад їжі і її харчову цінность:

  1. Багато органічних овочів та фруктів, зокрема цитрусові, яблука, капуста і помідори, містять на 25 - 30 % більше вітаміну С, ніж їх звичайні побратими;
  2. У зеленому салаті на 25 % більше цінних для імунітету антиоксидантів;
  3. Незамінний для зору бета-каротин, який ми зазвичай отримуємо з морквини, в органічних овочах підвищений на 12 %;
  4. Омега-3 жирні кислоти, які покращують пам'ять, концентрацію і розумову діяльність в цілому, в натуральному молоці перевищують свою звичайну кількість в 3 рази;
  5. Злаки і бобові, що не містять хімії можуть похвалитися підвищеною кількістю мінеральних речовин, вітамінів і амінокислот, а природне зростання злакових без хімікатів і пестицидів роблять крупи ще і більш смачними.

Таким чином ми можемо бачити, що користь органічної продукції незаперечна. Подбайте про себе і своїх рідних - задумайтеся про натуральну їжу!

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ