Головна : Новини

Баранина: Що краще вибрати і приготувати?

, 12:40
0 1535

БаранинаБаранині в нашій країні катастрофічно не щастить. Барани худі. М'ясо дороге. Багатьох лякає специфічний запах. Свинині та яловичині в цьому плані пощастило набагато більше - можна купити хоч вночі та й цілком прийнятної якості. Але все ж не варто розчаровуватись і проходити повз це відмінне м'ясо.

Не дивлячись ні на що, купить баранину в Україні все таки можна, наприклад, в інтернет-магазині myasnuymarket.kiev.ua є великий вибір цього м'ясо, як вітчизняного виробництва, так і з Нової Зеландії. Серед усього цього різноманіття пропонуємо звернути вашу увагу на те, що називається «корейкою». Ви запитаєте: "Чому саме на нього?.

Воно має 3 незаперечні переваги:

  1. Приготувати корейку можна самими різними способами.
  2. Зіпсувати корейку дуже важко.
  3. Цей шматок м'яса вам точно припаде до смаку. Головне - не помилитися в рецепті. Наприклад, можете взяти наступний.

Готуємо корейку

БаранинаСпочатку купіть корейку. Виберіть шматок з розрахунком, що доросла людина може спокійно ум'яти 400 грамів. Якщо продавець зробить милість і запропонує розрубати її на сегменти - погоджуйся. Якщо продавець не настільки прихильний - не страшно.

Далі, очистіть м'ясо від зайвих жил і жиру. Але врахуй: весь жир зрізати не треба: він розтопиться і дасть потрібну м'якість досить пісному м'ясу. Сіль, перець - це зрозуміло.

Включіть духовку на повну потужність. Нехай прогріється. В цей час на розігрітій сковороді швидко обсмажити м'ясо. Трохи рослинного масла, пекельний вогонь - і вперед. На кухні може трапитися димова завіса - не страшно. Головне - за 5-7 хвилин обсмажити корейку з усіх боків. Якщо ви смажите розрубані шматки - то смажте по 2-3 хвилини з кожного боку.

Далі, увагу: корейку потрібно загорни в фольгу. Покласти всередину трохи вершкового масла і пару-трійку гілочок розмарину. І в дорогу, тобто в духовку на 15-20 хв - більш не треба. Коли час закінчиться, дістаньте м'ясо, але не відкривайте його. Нехай 3 хвилини постоїть в такому вигляді. За цей час відкрийте пляшку червоного вина.

Тепер розверніть м'ясо, наріжте його на порції та полийте сочком, що залишився. Хліб, м'ясо, келих вина. А що ще потрібно для щастя справжнього чоловіка? Правильно приємна компанія! Отож, не втрачайте часу, замовляйте баранину та порадуйте друзів та близьких своїми кулінарними вміннями.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ