Головна : Новини

Як приготувати смачну солянку: Покроковий рецепт

, 20:22
0 1819

солянка

Солянка - споконвічно російське, але полюбилося у багатьох країнах світу, блюдо. В принципі, суворого, єдино вірного рецепту, як приготувати смачну солянку, немає - кожна господиня готує її по-своєму. Сайт http://povarcentr.ru серед безлічі варіантом підібрав для вас ідеальний рецепт, як приготувати смачну солянку.

Рецепт, як приготувати смачну солянку

Велике значення мають інгредієнти - переконайтеся, що вони якісні і свіжі. Зокрема, вам знадобиться:

  • трохи більше півкілограма свіжої яловичини (краще на кісточці);
  • близько 300 грам копченої ковбаси;
  • пару курячих стегенець;
  • грам 200 шинки;
  • три-чотири середні за розмірами мариновані огірки;
  • оливки без кісточок - одна банка;
  • одна середня за розміром цибулина;
  • пару великих ложок томатної пасти, кетчупа або соусу;
  • пару великих ложок рослинного масла;
  • зелень.

Для приготування бульйону:

  1. 3 літри води;
  2. яловичина на кістках;
  3. лаврове листя;
  4. сіль;
  5. запашний перець - кілька горошин.

Процес приготування

Коли всі інгредієнти закуплені і підготовлені, можна приступати до приготування. Нічого складного в тому, як приготувати смачну солянку, немає:

  • Яловичину і стегенця покладіть в воду і зваріть бульйон. Киньте не різати, але попередньо очищену середню за розмірами цибулину і проваріть пару годин на слабкому вогні;
  • Не забудьте підсолити і за кілька хвилин до того, як зняти бульйон з вогню покласти в каструлю лавровий лист, запашний перець;
  • Після приготування бульйон потрібно обов'язково процідити, видалити цибулину;
  • М'ясо зніміть з кісток;
  • Поріжте його соломкою, так само поріжте шинку, ковбасу;
  • Точно також поріжте огірки, пригасити на сковороді, вливши туди пару ложок бульйону;
  • Прожарені огірки перекладіть в бульйон;
  • На сковороді прогрійте рослинне і вершкове масло, покладіть порізану кільцями цибулю і протушкувати до скоринки, попередньо посоливши;
  • Покладіть до цибулі томатну пасту, прожарьте хвилинку і покладіть в бульйон;
  • Висипати в бульйон м'ясо і ковбасу;
  • Киньте оливки;
  • Проваріть все ще близько 15 хв.

Все, тепер ви знаєте, як приготувати смачну солянку - перед тим, як приступати до трапези обов'язково дайте їй постояти під кришкою хоча б півгодини, щоб її смак був більш насиченим!

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ