здоровье, артлайф, арт лайф, health, artlife   Мапа сайту art life

+38 (067) 6802411



 Російський  Український  Англійський     
 Артлайф Україна, Київ
артлайф

Як приготувати смачну солянку: Покроковий рецепт

Липень 17 2018

солянка

Солянка - споконвічно російське, але полюбилося у багатьох країнах світу, блюдо. В принципі, суворого, єдино вірного рецепту, як приготувати смачну солянку, немає - кожна господиня готує її по-своєму. Сайт http://povarcentr.ru серед безлічі варіантом підібрав для вас ідеальний рецепт, як приготувати смачну солянку.

Рецепт, як приготувати смачну солянку

Велике значення мають інгредієнти - переконайтеся, що вони якісні і свіжі. Зокрема, вам знадобиться:

  • трохи більше півкілограма свіжої яловичини (краще на кісточці);
  • близько 300 грам копченої ковбаси;
  • пару курячих стегенець;
  • грам 200 шинки;
  • три-чотири середні за розмірами мариновані огірки;
  • оливки без кісточок - одна банка;
  • одна середня за розміром цибулина;
  • пару великих ложок томатної пасти, кетчупа або соусу;
  • пару великих ложок рослинного масла;
  • зелень.

Для приготування бульйону:

  1. 3 літри води;
  2. яловичина на кістках;
  3. лаврове листя;
  4. сіль;
  5. запашний перець - кілька горошин.

Процес приготування

Коли всі інгредієнти закуплені і підготовлені, можна приступати до приготування. Нічого складного в тому, як приготувати смачну солянку, немає:

  • Яловичину і стегенця покладіть в воду і зваріть бульйон. Киньте не різати, але попередньо очищену середню за розмірами цибулину і проваріть пару годин на слабкому вогні;
  • Не забудьте підсолити і за кілька хвилин до того, як зняти бульйон з вогню покласти в каструлю лавровий лист, запашний перець;
  • Після приготування бульйон потрібно обов'язково процідити, видалити цибулину;
  • М'ясо зніміть з кісток;
  • Поріжте його соломкою, так само поріжте шинку, ковбасу;
  • Точно також поріжте огірки, пригасити на сковороді, вливши туди пару ложок бульйону;
  • Прожарені огірки перекладіть в бульйон;
  • На сковороді прогрійте рослинне і вершкове масло, покладіть порізану кільцями цибулю і протушкувати до скоринки, попередньо посоливши;
  • Покладіть до цибулі томатну пасту, прожарьте хвилинку і покладіть в бульйон;
  • Висипати в бульйон м'ясо і ковбасу;
  • Киньте оливки;
  • Проваріть все ще близько 15 хв.

Все, тепер ви знаєте, як приготувати смачну солянку - перед тим, як приступати до трапези обов'язково дайте їй постояти під кришкою хоча б півгодини, щоб її смак був більш насиченим!

← Як правильно вибрати УЗД... Як розумні люди задають... 
Переглядів: 71
Автор: admin

Додати коментар
Ваше им'я
Текст
Введіть символи, що на зображенні
Loading

МІЖХРЕБЦЕВА ГРИЖА

ONLINE КОНСУЛЬТАЦІЯ НЕВРОЛОГА

ПРОДУКЦІЯ КОМПАНІЇ АРТЛАЙФ

БАД, ВІТАМІНИ, КОСМЕТИКА

ОНЛАЙН ПЕРЕКЛАДАЧ

worldtranslation.org

ONLINE КОНСУЛЬТАЦИЯ НЕВРОЛОГА

продукція артлайф

World translation

   Цей сайт дасть можливість всім хто хоче отримати консультацію фахівця з багаторічним успішним досвідом подолання таких хвороб:
- Міжхребцева грижа диска;
- ДЦП;
- Псоріаз;
- Цукровий діабет;
- Артроз і т. д.
Шульга Микола Володимирович
   Замовлення продуктів Артлайф на території України: БАД: лецитин, котячий кошоть, кальцій; косметика: Probio, Incaps, Functional cosmetics; вітаміни; каши, супи, киселі, цукерки, чай, кава; засоби особистої гігієни: шампунь, бальзам, гель для гоління, зубна паста.
   Професійний переклад з української на англійську мову  текстів різної тематики: медичної, технічної, науково-технічної, юридичної, економічної, літературної; переклад банківської документації , сертифікатів, пісень, медичних препаратів, пісень, віршів, інструкцій по експлуатації, технічної документації, а також локалізація інтернет-ресурсів.

Артлайф - функціональне харчування, вітаміни, БАД, косметика.

© 2011 Artlife company, Inc. All rights reserved.


Є лише один метод зберегти здоров'я - їсти те, чого не хочеться, пити те, що не любиш, і робити те, що не подобається.

Марк Твен