Головна : Новини

Сироватковий напій

, 15:23
0 4883

сироватковий напій Milky Fruit

Milky Fruit.">Пропонуємо Вашій увазі новий унікальний продукт, який не має аналогів на ринку - сироватковий напій Milky Fruit.

Прекрасний смак і аромат, мінімум калорій, абсолютна натуральність - основні переваги продукту. Він НЕ містить барвників, ароматизаторів та консервантів, напій можна вживати в харчуванні дітей від року.

Milky Fruit виключно корисний: у його складі одразу ТРИ натуральних соку - банановий, ананасовий, яблучний, а також живі бактерії-пребіотики, пробіотики і лактобактерії, благотворно впливають на нормальну мікрофлору кишечника.

Молочна сироватка також сприяє нормалізації життєдіяльності кишкової флори, гальмує процеси газоутворення і гнильні процеси. Крім того, вона допомагає виводити з організму шлаки і зайву рідину, чудово втамовує голод і позитивно позначається на зміцненні імунітету.

Цитрусовий пектин також регулює травлення і перистальтику кишечника, сприяє виведенню токсинів з організму.
Корисні властивості натуральних соків неоціненні: сік банана - прекрасне джерело солей калію і магнію, він має тонізуючу дію, підвищує настрій.

Яблучний сік - відмінне джерело заліза, вітамінів і мінеральних речовин, що знаходяться в легкозасвоюваній формі. Він багатий органічними кислотами, вуглеводами і білками, клітковиною і дубильними речовинами. Яблучний сік допомагає швидко відновитися при фізичному навантаженні, його рекомендують пити при запорах, проблеми з травленням, для профілактики простудних захворювань, а також при запаленні суглобів, артритах, артрозах, захворюваннях печінки.

Ананасовий сік корисний для зниження ваги, тому що містить бромелайн - речовина, що покращує жировий обмін. Він допомагає розщеплювати жири і виводити їх з організму.

Лактобактерії активно беруть участь в обмінних процесах, у процесах травлення і всмоктування, виділяють різні ферменти, у тому числі лактазу (що дозволяє перетравлювати і засвоювати молочний цукор-лактозу). Також вони грають важливу роль в обміні жовчних кислот, сприяють перетравленню білків, синтезу і засвоєнню амінокислот, всіх вітамінів групи В, вітаміну С, сприяють виведенню з організму токсинів.

Лактобактерії активно беруть участь в регуляції рівня холестерину, знижуючи, таким чином, небезпека серцево-судинних ускладнень.
Крім того, вони разом з іншими корисними бактеріями, перешкоджають розвитку інфекційно - запальних захворювань.

Пропіоновокислі бактерії - активно беруть участь у ферментації вуглеводів, перешкоджаючи при цьому розмноженню патогенних мікроорганізмів. Також ці бактерії сприяють виробленню і засвоєнню вітамінів, особливо В12. Крім цього, вони запобігають утворенню речовин, що призводять до розвитку онкологічних захворювань.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 17)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ