Головна : Новини

Рецепти пісних страв з картоплі

, 23:30
0 204

Навіть у піст страви можуть бути дуже смачними. Рецепти декількох таких пропонує вам кулінарний портал: , на якому зібрано безліч корисної інформації для любителів готування.

Картопля - один з найулюбленіших продуктів серед українців, адже страви з нього і ситні і смачні. До речі даний продукт є ще і пісним, тому вашій увазі рецепти смачних страв і одночасно пісних страв з картоплі:

Запечена картопля з грибами

Інгредієнти:

  • 700 гр печериць;
  • 3 - 4 картоплини;
  • лук;
  • сіль;
  • приправа До картоплі".

Приготування:

Спочатку підготуйте гриби: відваріть і перекрутіть їх на м'ясорубці. Сиру картоплю також перекрутіть, а цибулю подрібніть і підсмажте до м'якості на рослинному маслі. Після цього змішайте цибулю і гриби з картоплею, додайте спеції, далі викладіть все в форму для запікання, після чого готуйте в духовці до появи рум'яної скоринки.

Тушкована картопля в томатному соусі

Інгредієнти:

  • 3 - 4 помідори;
  • 1 кг картоплі;
  • 4 - 5 ст. л. олії;
  • 2 - 3 цибулини;
  • 1 ч. л. червоного перцю;
  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • зелень;
  • сіль.

Приготування:

Подрібніть цибулю і підсмажте її на олії, далі додаємо томатну пасту + один нарізаний помідор (без шкірки). Все треба смажити до випаровування всієї рідини, після чого потрібно додати перець і все перемішати. Далі чистимо картоплю, нарізаємо його кружечками, викладаємо до інших інгредієнтів і обсмажуємо. Коли картопля стане рум'яним потрібно буде додати гарячої води, солі і тушкувати до повної готовності. За 5 хвилин до готовності необхідно додати подрібнену зелень і помідори, що залишилися. Подавати страву потрібно гарячим!

Пісні картопляні котлетки з рисом

Інгредієнти:

  • 5 середніх картоплин;
  • 100 гр рису;
  • 1 морквина;
  • 2 цибулини;
  • масло;
  • сіль.

Приготування:

Картоплю відваріть в мундирі до готовності, потім очистіть і розімніть. Рис відваріть до готовності. Моркву і цибулю треба подрібнити і підсмажити на олії. Далі змішуємо всі продукти, солимо і формуємо котлети, які треба обсмажити з обох боків на олії.

Пісні пиріжки в тесті з картоплі

Інгредієнти:

  • вода;
  • 120 г рослинної олії;
  • 500 г борошна;
  • сіль;
  • для начинки (500 гр відвареної картоплі, прянощі, сіль).

Приготування:

Спочатку замісіть круте тісто з води, масла, борошна і солі. Відваріть До готовності картоплю і кожну картоплину розрізати на 4-ри частини. Ці шматки, натріть прянощами з сіллю. Потім в розкачані квадратики з тіста викладайте шматки картоплі і защипайте краю. Смажте ці "пиріжки" на олії до рум'янцю.

Приємного апетиту!

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ