Головна : Новини

Компресорний інгалятор (небулайзер): що це таке?

, 23:58
0 3712
Компресорний інгалятор

Ще десятиліття тому, коли у дітей і дорослих, виникали захворювання дихальних шляхів, було дуже важко впоратися. Сьогодні процес лікування значно спростився. Сучасній сім'ї, щоб впоратися із захворюваннями дихальної системи досить просто купити компресорний небулайзер, до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://health-shop.com.ua/. Прилад призначений лише для того, щоб лікувати дихальні шляхи, а за рахунок дрібного розпилення аерозолю лікарські засоби переймаються максимально глибоко, що тягне за собою моментальний терапевтичний ефект.

Особливістю даного приладу є те, що він максимально зручний в експлуатації. Працює компресорний небулайзер 20 хвилин в стані спокою і 20 хвилин у включеному режимі. Головним завданням таких медприладів є проведення різних інгаляцій з використання абсолютно будь-яких лікарських засобів. Принцип роботи приладу не складний: компресор подає стиснене повітря прямо в розприскуючу камеру, де розпорошуються ліки в аерозольну хмару під максимальним тиском.

Комплектація небулайзера:

  • 2 маски (дитяча та доросла);
  • небулайзерная камера (нижня і верхня частина, відбійник, муфта);
  • сполучна трубка;
  • ротовий мундштук;
  • 5 повітряних фільтрів;
  • інструкція до застосування.

Досить часто можна зустріти людей, які ставлять одні й ті ж питання, тому зараз ми розповімо про найпоширеніші помилки потенційних покупців. Отже:

  1. Більшість людей вважають, що необхідно підігрівати лікарські засоби перед інгаляцією, але це не так. Частинки ліків, які знаходяться в небулайзері настільки дрібні, що швидко доходять до температури навколишнього середовища.
  2. Також існує хибна думка, що небулайзер можна використовувати тільки після 6 років (і навіть пізніше). Це також міф. Інгалятор може застосовувати дитина абсолютно будь-якого віку. Найчастіше протипоказання є у лікарських засобів, які використовуються.
  3. І наостанок розвіємо міф про використання небулайзера під час температури у дитини. Інгалятор застосовується згідно з призначенням лікаря при будь-якій температурі малюка, тому ніяких побоювань у даному випадку бути не повинно.
Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ