Як правильно вибрати обладнання для ресторану
Вибрати для ресторану хороше технологічне обладнання зовсім не просто. Вам заздалегідь потрібно буде знати: на скільки місць буде розраховано приміщення ресторану і страви якої кухні в ньому будуть подаватися. Вибираючи професійне обладнання потрібно пам'ятати, що ціни на нього можуть сильно відрізнятися в залежності від виробника). Крім того, ви можете і зовсім не купувати його, оскільки багато постачальників пропонують технологічне в оренду, але в будь-якому випадку треба добре вивчити цей сегмент ринку безпосередньо у вашому місті, щоб прийняти вірне рішення про купівлю або оренду. Яке технологічне обладнання потрібно для ресторану?
Теплове
На кухні будь-якого ресторану повинні бути плити, які вироблені тільки з нержавійки. На сьогоднішній день, вони є світовим еталоном якості. Їх відмітними особливостями є: висока якість, чудовий зовнішній вигляд, тривалий термін експлуатації, сучасний дизайн, швидкий вихід на необхідну для приготування певних страв температуру і швидкий розігрів.
Жарова шафа краще всього купувати окремо працюючих камер або з зварної рами.
Якщо у своєму ресторані ви хочете готувати хлібобулочні і кондитерські вироби, а також випічку, тоді вам потрібно придбати конвекционнуб піч
Електромеханічне
Якщо ви надумали придбати електром'ясорубку, то вам треба знати, що імпортні моделі розраховані на роботу лише з м'ясом високої якості, а вітчизняні - можуть витримати навіть дуже жорсткі умови роботи.
Купуючи слайсер, зверніть особливу увагу на якість лез - вони повинні бути зроблені тільки з нержавійки. Крім того, дане обладнання має бути мати автоматичну подачу продуктів.
Овощерезательная машина. Дане обладнання повинно відповідати чинним стандартам якості та санітарним нормам.
Холодильне
Даний вид обладнання є обов'язковою складовою абсолютно всіх кафе, ресторанів і підприємств громадського харчування. Купуючи холодильні шафи, потрібно звернути особливу увагу на дверцят: вони повинні бути зроблені або з прозорого скла, або з нержавіючої сталі. Абсолютно всі холодильне обладнання обов'язково оснащують потужними компресорами і спеціалізованими холодильними агрегатами.
Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.