Головна : Новини

Бактеріальні закваски ГудФуд

, 22:18
0 1928

У сучасному світі існує стійка тенденція до здоровомуу способу життя, який пропагується з екранів телевізорів щодня по кілька десятків разів. Одним з головних елементів, цеглинок цього процесу є здорове харчування, а саме, регулярне вживання йогуртів. Це один з кисломолочних продуктів, який виключно благотворно впливає на обмінні процеси організму. Перші згадуєтьсяія про продукт, за своєю консистенцією і властивостями схожому з йогуртом, сходять ще до часів скіфів. У сучасному світі, поширення та види йогуртів досягли такого рівня, що їх виробництвом займаються всі підряд. При цьому, постійно розширюється асортимент смаків, за рахунок застосування різноманітних смакових добавок та ароматизаторів. З точки зрения здорового глузду і тих знань, які є, вживання такого концентрату є вельми сумнівним заходом. В той же час, у всіх нас є вельми дієва альтернатива - приготування йогурту самостійно. Для цього не потрібно бути таким собі професором і володіти ресурсами певної лабораторії. Все що необхідно - це нужнПерші інгредієнти, якими є молоко і бактеріальна закваска. Остання особливо гарна у виробництві італійської фірми Biochem. Називається цей продукт Good Food () і відрізняється найвищою якістю та обов'язкової натуральністю. Зайвим підтвердженням якості заквасок, є їх реалізація через аптечну мережу. Використання подібних ЗакВОсік, це шлях до дійсно натуральному, питательному густому йогурту, який не містить ароматизаторів, стабілізаторів і інших досягнень хімічної галузі.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ