Головна : Новини

Яке майбутнє професії лікаря?

, 20:52
0 2048

КОЛИ постає питання про майбутню професію лікаря, люди думають, що технологічнескіе досягнення звільнять лікарів від рутинних завдань і вони будуть виділяти більше часу для пацієнтів. До того ж варто сказати що хороших лікарів не так вже й багато. Але як же дізнатися який лікар хороший, а який поганий? Найчастіше за лікаря говорять його пацієнти, яких він вилікував. Так послухавши відгуки ви можете зрозуміти що з себе представляє той чи інугой лікар. Наприклад подивіться про лікарів Алмати і ви зможете зрозуміти про що ми хотіли вам сказати. Майбутнє професії лікаря пов'язано з чимось глобальним - з майбутнім всього людства. Світло на це проливають дві біблійні книги, які розповідають про Ісуса і його апостолів.

Чому нам особливо цікаво подивитися на описані там подіїз точки зору лікаря? Яким чином вони пов'язані з майбутнім як лікарів, так і хворих? І чому деякі лікарі чекають часу, коли їхня професія піде в минуле?

Багато лікарів досить спостережливі. Наприклад, один з письменників Біблії, Лука, названий « улюбленим лікарем & raquo ;, у двох своїх книгах подав докладний опис хворих людей, доя их зцілили Ісус та його апостоли (Колосян 4:14). Записане цим лікарем допоможе нам розглянути наступні питання: « Ті зцілення насправді відбулися? &Raquo; І « Якщо так, то як це стосується сучасних лікарів і пацієнтів? &Raquo;

Зцілення з точки зору лікаря

З розповідей очевидців Лука міг переконатися в чудотворною природі цих зцілень. До того ж він багато подорожував з апостолом Павлом і, ймовірно, бачив, як той зціляв багато. Звернемо увагу, наскільки детально він описує ті зцілення.
< br /> Лука вказує на час, день і місце події. Наприклад, одна з них сталася в перший день недеЧи, опівночі. У Троаде, римської провінції Азії, у великій кімнаті в будинку на третьому поверсі зібралася група християн (Діян. 20: 4-8). Далі ми читаємо: « один юнак, Євтихій по імені, сидів на вікні. Його великий сон, тому задовго Павло говорив, і він сонний хитнувся, і вниз впав з третього поверху, - і підняли його мертвого & raquo ;. Тоді Божою силою Павїв воскресив отрока і зцілив його рани. Після того як всі поїли, « хлопця живим привели, - і зраділи немало » (Діян. 20: 9-12).

Що переконало лікаря?

Лука описав ці випадки в Діяннях, коли читачі все ще могли перевірити записане в ній, поговоривши з очевидцями тихподій. За оповідання в біблійній книзі, яка носить його ім'я, Лука зазначив, що він розвідав « про все докладно від початку ... щоб ти достовірність слів » (Луки 1: 3, 4, Галущинський). Те, що цей лікар побачив і досліджував, переконало його в правдивості Ісуса учень. А чудесні зцілення були частиною цих навчань, тому що давали основання вірити в біблійні пророцтва про те, що Бог зрештою назавжди усуне всі хвороби (Іс. 35: 5, 6). Луці, як медику, постійно стикався зі стражданнями людей, було, напевно, особливо приємно роздумувати про той час, коли в лікарях більше не буде необхідності. Привертає така перспектива і вас?

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ