здоровье, артлайф, арт лайф, health, artlife   Мапа сайту Login art life

+38 (067) 6802411



 Російський  Український  Англійський     
 Артлайф Україна, Київ
артлайф

Розшарування меду: Чому воно відбувається?

Січень 21 2017

Багато людей, які люблять мед, задають питання: "та чи це впливає безпосередньо на його якість?". Далі ми розглянемо з якихось причин відбувається розшарування меду і що воно собою являє.

Основні причини розшарування меду:

  • Після підігрівання;
  • Мед недоспілий;
  • Фізичні особливості.

Було помічено, що зацукрований підігрітий мед починає розшаровуватися при подальшому зберіганні. При цьому якість самого меду не губиться в тому випадку, якщо він був підігрітий при температурі не більше 35 0 С. А ось прогрівати мед при температурі понад 40 0 С не припустимо, оскільки відбуваються незворотні процеси (виробляється канцероген оксиметилфурфурол).

Недозрілий - це мед, який був зібраний раніше часу. Нормальним часом викачування меду вважається той момент, коли рамка заповнена медом на 80 - 100 відсотків, а ось при меншій її заповненні, в меді може міститися волога понад норму, оскільки бджоли ще не встигли її видалити. Цей мед разом з розшаруванням часто ще й починає бродити, втрачає свою якість і стає не придатним до вживання. Ви можете керувати температурою зберігання, яка повинна знаходитися в межах від 5 до 10 0 С. При таких умовах цей мед піддається збереженню ще деякий час.

Крім того, розшарування меду може траплятися і зважаючи на його фізичних особливостей.

До фізичних особливостей розшарування меду відносяться:

  • Порушення структури;
  • Тривале зберігання;
  • Змішування кілька сортів.

Запам'ятайте, що якість меду в даному випадку залишається незмінним. При тривалому зберіганні будь-мед з часом втрачає певну кількість ферментів і вітамінів + він ще й починає розшаровуватися на густу й рідку фракції.

Відбувається це із-за фізичних властивостей глюкози і фруктози, які є основними складовими меду і жодною мірою не впливають на його якість. Так, глюкоза має здатність кристалізуватися, в той час як фруктоза такої здатності не має. Ось і здається, що мед не однорідний.

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

← Видалення бородавок за... Реставрация зубов советы... 
Переглядів: 244
Автор: admin

Додати коментар
Ваше им'я
Текст
Введіть символи, що на зображенні

МІЖХРЕБЦЕВА ГРИЖА

ONLINE КОНСУЛЬТАЦІЯ НЕВРОЛОГА

ПРОДУКЦІЯ КОМПАНІЇ АРТЛАЙФ

БАД, ВІТАМІНИ, КОСМЕТИКА

ОНЛАЙН ПЕРЕКЛАДАЧ

worldtranslation.org

ONLINE КОНСУЛЬТАЦИЯ НЕВРОЛОГА

продукція артлайф

World translation

   Цей сайт дасть можливість всім хто хоче отримати консультацію фахівця з багаторічним успішним досвідом подолання таких хвороб:
- Міжхребцева грижа диска;
- ДЦП;
- Псоріаз;
- Цукровий діабет;
- Артроз і т. д.
Шульга Микола Володимирович
   Замовлення продуктів Артлайф на території України: БАД: лецитин, котячий кошоть, кальцій; косметика: Probio, Incaps, Functional cosmetics; вітаміни; каши, супи, киселі, цукерки, чай, кава; засоби особистої гігієни: шампунь, бальзам, гель для гоління, зубна паста.
   Професійний переклад з української на англійську мову  текстів різної тематики: медичної, технічної, науково-технічної, юридичної, економічної, літературної; переклад банківської документації , сертифікатів, пісень, медичних препаратів, пісень, віршів, інструкцій по експлуатації, технічної документації, а також локалізація інтернет-ресурсів.

Артлайф - функціональне харчування, вітаміни, БАД, косметика.

© 2011-2019 Artlife company, Inc. All rights reserved.


Є лише один метод зберегти здоров'я - їсти те, чого не хочеться, пити те, що не любиш, і робити те, що не подобається.

Марк Твен