Головна : Новини

5 причин купити чоловічу шкіряну сумку

, 15:08
0 1223
чоловіча сумка зі шкіри

Чоловіча шкіряна сумка завжди викликає асоціації з елітним класом, вишуканим смаком і високим соціальним статусом. Може здатися, що це занадто дорога покупка за дуже високою ціною. Однак правда полягає в тому, що купити шкіряну сумку з натуральної шкіри варто, тому що вона має суттєві переваги, яких немає в аксесуарах з інших матеріалів. Саме про плюси чоловічих шкіряних сумок ми й поговоримо далі. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину kengyry.com.ua/vse-sumki/muzhskie-sumki, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Переваги шкіряних чоловічих сумок:

  • Тривалий термін служби. Натуральна шкіра — це надзвичайно міцний, м'який, гнучкий, а також стійкий до розтягування і здатний «дихати» матеріал. Окрім того, шкіра не розтріскується, не протирається так само легко, як шкірзам, і не рветься, як тканина. Пошкодити її механічно дуже складно. Навіть недорогі вироби з натуральної шкіри довше служать, ніж із замші, екошкіри або джинсового котону. При правильному догляді сумка з натуральної шкіри прослужить вам 20-30 років.
  • Елегантний вигляд. Перший спосіб того, як дізнатися, що шкіряна сумка це чи ні, звернути увагу на її вид. Сумка з натуральної шкіри відрізняється: естетичністю (причому не тільки зовні, але і всередині), елегантним виконанням (починаючи з відтінку шкіри та закінчуючи пошиттям), благородством і розкішшю. Виріб, виготовлений з натуральної шкіри, видно неспеціалісту і неозброєним поглядом. Недарма любителі класики та мінімалізму в одязі часто мають тільки 2 або 3 моделі сумок у своєму гардеробі. Але вони виконані зі шкіри вищої якості. Їх дизайн відповідає будь-якому стилю та заходу — будь то прогулянка в парк, романтичне побачення, похід в кіно, в театр або в ресторан, і незалежно від сезону.
  • Нейтральний запах. Відповідь на питання: «Як вибрати гарну шкіряну сумку?», - понюхати. Продукція зі штучних матеріалів має характерний хімічним запахом. У деяких випадках цей запах зникає з часом. А в інших — залишається назавжди, змішуючись з іншими, наприклад, тютюновим. Наявність запаху свідчить про те, що виріб виготовлений з низькоякісної сировини. Шкіряна сумка пахне нейтрально та ніколи не просочується тютюновим димом.
  • Легкість утримання в чистоті. Шкіряні сумки практично не вимагають догляду — вони просто протираються вологою ганчіркою. Оскільки натуральна шкіра не любить надлишок води, то сумку потрібно ретельно висушити. А коли вона не використовується, набити папером, який вбере в себе зайву вологу та запобіжить деформації виробу. Щоб сумки зі штучних матеріалів довго виглядали добре, про них треба дбати набагато більше. Тому відповідь на питання: «Чи варто купувати шкіряну сумку?», - очевидна.
  • Безпека для здоров'я. Шкіра є натуральним сировиною і тому не викликає алергічних реакцій. Чого не скажеш про шкірзам, який виробляють з додаванням полівінілхлориду. Оскільки цей аксесуар стикається зі шкірою шиї, плеча або рук, то можливі прояви алергії у вигляді подразнення.
Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ