Головна : Новини

Рецепти смачних салатів

, 12:17
0 1561

Салати є доброю поживою для того, щоб зберегти ваше здоровьt та фігуру у відмінному стані. - Це невід'ємний атрибут журналу рецептів будь-якої господиніі. Отже, вашій увазі пропоную кілька дуже смачних та корисних салатів.

Салат « Тіффані »

Інгредієнти:

  • Куряче філе;
  • Жменя мигдалю;
  • 100   г твердого сиру;
  • Гілочка винограду;
  • Листя салату;
  • 3 л. майонезу;
  • 0,5ч. ложки каррі, сіль.

Спосіб приготування:
Філе порізати на кілька частин, натерти каррі, посолити, після потрібно його посмажити на рослинному маслі (обов'язково з обох сторін по 6 хвилин). Потім взяти суху сковорідку і почати обсмажувати мигдаль, потовкти у ступці або ж можна перемолоти в блендере. Філе нарізати кубиками, потерти яйця і сир. Виноград порізати навпіл, вийняти кісточки. Після потрібно викласти листя салату на певну тарілку, філе, зробити сітку з майонезу, посипати горіхами, викласти сир, змішаний з майонезом, а також яйця, які також є змішані з майонезом, і покрити поверхню половинками винограду.

Салат « Лісовик »

Інгредієнти:

  • Куряче філе;
  • 2 яйця;
  • 450 г печериць або інших грибів;
  • 0,3 склянки волоських горіхів;
  • Майонез;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець;
  • 100 г твердого сиру;
  • Маслини для прикраси.

Спосіб приготування:
Філе відварити, а також його потрібно порізати маленькими шматочками. Цибулю і печериці також потрібно покришити і на сковорідці окремо обсмажити. Сир і яйця потрібно на тертці натерти, яка має великі отвори. Змішати всі складові, додати горіхи і майонез. Далі робимо викладання шарами.У центрі плоскої тарілки рекомендую поставити склянку або пляшку, а навколо нього потрібно викласти салат і трохи його   придавити ложкою, для того, щоб він не розсипався. Пляшку або склянку потрібно вийняти, а сам салат прикрасити зеленню і маслинами.

Салат « По-королівськи »

Інгредієнти:

  • 150 г свинини;
  • 2 яйця;
  • 1 цибулина,
  • 100 г чорносливу;
  • 3 картоплини;
  • Морквина і буряк;
  • 100 г твердого сиру;
  • Майонез;
  • 80 г горіхів.

Спосіб приготування:
Чорнослив потрібно залити окропом і дати постояти 30 хвилин. Потім нужно воду злити, а чорнослив нарізати середніми шматочками. Відварюють картоплю, моркву, яйця і буряк. Остудити, почистити. Відварене м'ясо і картоплю нарізують маленькими кубиками. Далі потрібно натерти на тертці з великими отворами буряк і моркву. Лук нарізають дрібно, а яйця відповідно соломкою. Сир натирають на тертці з дрібними отворами. Далі потрібно подрібнити горіхи.
Викласти на тарілку шарами:
Картопля - Майонез - Цибуля - М'ясо - Майонез - Морква - Чорнослив - Горіхи - Морква - Майонез - Буряк - Майонез - Яйця - Майонез - Сир.
Можна викладати салат в глибоку миску, розміщуючи шари у зворотному порядку, а потім перевернути готову страву на плоску тарілку. Нема забудьте прикрасити зеленню, зробити кільця болгарського перцю, а також трояндочкою з морквини.

Салат з копченої ковбаси і з огірками

Інгредієнти:

  • 3 свіжих огірка;
  • 250 г копченої ковбаси;
  • 1/5 капустини;
  • Зелень;
  • Солодкий болгарський перець;
  • Соль.

Для заправки потрібно:

  • 4 ст. ложки сметани;
  • Чорний мелений перець;
  • 1 ст. ложка французької гірчиці.

Капусту потрібно нашаткувати, огірки, перець і ковбасу порізати соломкою, подрібнити зелень. Змішати складові заправки, заправити салат.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ