Головна : Новини

Сервізи бувають різні. Який вибрати?

, 16:33
0 299

Хто з нас любить смачно поїсти? Питання звичайно риторичне, звичайно ж всі люблять цю справу. Є 3 загальноприйнятих прийому їжі: сніданок, обід і вечеря. Напевно, для більшості людей самим ситним з них є обід. Смачний обід вгамує ваш голод і додасть вам сил на цілий день, а якщо цей самий обід проходить за столом, що подані вишуканим витонченим сервізом (наприклад, з фарфору), то даний прийом їжі перетворюється на справжній ритуал. Але наскільки часто буває подібний естетичний свято на нашому столі?

Якщо вам колись доводилося сервірувати стіл до обіду ділового характеру, до торжества або простий зустрічі (це могло бути зроблено і не за всіма правилами етикету, а просто в одному витриманому стилі), то швидше за все, ви побачили, що зробити це далеко не просто. Все: форма келихів, фактура і колір скатертини, малюнок на серветках повинно бути гармонійним і повинно доповнювати один одного. Та підбір всіх дрібниць тут важливий так, як у костюмі. Оскільки, саме з 1-го погляду складається загальне враження - дуже важливо, щоб ваш стіл був бездоганним, як ваше обличчя.

Сьогодні дуже рідко можна побачити, що сім'я сервірує свій стіл, так, щоб на ньому були: маслянка, супниця, молочник і взагалі якісна посуд. Правда, ще недавно сервіровка столу згідно правил столового етикету була нормою, такий же як і сама готування. Зараз більшість людей їдять, і особливо не замислюються про якість і культуру даного процесу, вони робимо це так, як їм диктує соціальне середовище, сучасний спосіб життя, звички і оточення.

Безліч людей щодня користуються не повноцінним сервізом, а звичайною простенької посудом – різної за кольором, якістю, марок і дизайну, придбаної випадково, тобто який потрапило. Ви запитаєте Це пов'язано з тим, що:

  1. сервіз асоціюється у багатьох людей саме урочистостями і святами. Часто для таких подій купують сервізи на 12 персон. Ця посуд, найчастіше, порошитися в серванті в очікуванні свого години, щодня використовується щось простеньке і разномастное;
  2. більшість людей просто навіть не підозрюють, як правильно і який саме їм вибрати сервіз. Посуд для свят – це відмінно, але і повсякденне повинна бути не гірше. Тож не відмовляйте собі в задоволенні і користуйтеся якісним сервізом щодня. До речі, придбати якісний сервіз ми можете в інтернет-магазині: .

Які можуть бути сервізи?

Сервізи бувають:

  • їдальні;
  • десертні;
  • кавові;
  • чайні.

десертні сервізи на 6 персон входять: шість десертних тарілок і 1-на велика тарілка для торта. Також в комплекті додатково може бути лопатка для торта, фруктовниця або етажерка для фруктів;

столові сервізи на 6 персон входить 24 - 35 предметів (по 6 шт. дрібних, глибоких, закусочних і пиріжкових тарілок). Решта, все як у сервіз на 12 персон;

На столові сервізи на 12 персон входить 68 предметів (2 овальних страви, по 12 шт. глибоких, дрібних, закусочних і пиріжкових тарілок, салатниця, 2 селедочниці, супниця, соусник, форма для хрону, солонка, гірчичниця, перечниця, глечик для узвару та 2 круглих страви різних розмірів).

чайні сервізи на 6 персон входить 14 - 20 предметів (ваза для цукерок, заварювальний чайник, 6 чашок з блюдцями, чайник, молочник, маслянка, десертна тарілка).

чайні сервізи на 6 персон входить 54 предмета (по 12 шт. розетки для варення, десертних тарілок, чашок з блюдцями, заварювальний чайник, цукорниця, молочник, форми для вершків, десертна тарілка, сухарница, полоскательница і маслянка).

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

Автор: Artlife
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ