Артлайф

Кращі італійські продукти

Автор: Надя Андрійчук 29 Лютий 2016, 20:17
0 234

Італійська кухня на сьогоднішній день вважається однією з популярних і якісних в Європі, але також її вважають дуже корисною для людського здоров'я. У будинках страви, які приготовлені з цих продуктів Італії, порадують багатьох і подарують хороші спогади про дні, які надали можливість помріяти про цієї відомої країні. ви можете купити за дуже низькими цінами. Отже, що ж краще всього замовити в Італії?

Італійська паста

Такої величезної кількості пасти, як в Італії, ви більше ніде в світі не зустріти. Вона буває багатьох кольорів: зелених, червоних, жовтих і багато інших. Також її можна придбати з чорнилом каракатиці, томатами, зі шпинатом, базилікою. Пасти зазвичай є більше 300 видів і вважається однією з найбільш відомих продуктів з Італії, які ви повинні привести себе дамою.

Оливкова олія

Кажучи про багатьох продуктах з Італії, і при цьому не можна не згадати про оливковій олії. Найбільш корисним і смачним вважається масло безпосередньо холодного віджиму, тому що воно не піддається тепловій обробці.

Бальзамічний оцет з Модени

Бальзамічний оцет є дуже популярним саме у більшості туристів, які знають толк в сучасній кухні. Як люблять говорить самі італійці – чудовою приправою, ніж бальзамічний оцет є лише голод. Дивно, але це так і є.

Італійські сири

Дізнаючись про багатьох продуктах, які привезені з Італії, на які важливо звернути свою увагу, неможливо не розповісти і про сирах. І хоча їх у країні є понад 400 видів, найбільш часто в сумки туристів потрапляє дуже відомий твердий сир Пармезан. М'який  за смаком вважають Grana Padano, Моцарелла, Маскарпоне і одну з мрією кожного гурмана - Горгонзола -  сир з пліснявою. Пармезан, який родом з Парми і Реджо-Емілія, в честь цих міст і отримав свою незвичайну назву – Parmigiano Reggiano. Ідея приготування популярного і дуже смачного сиру належить ченцям, а точніше бенедиктинцам, які подарували життя своїм ноу-хау близько 1000 років тому.

Пармська шинка

Ще одним дуже популярним продуктом, який отримав схвалення від багатьох майстрів кулінарії – пармська шинка або ж іншими словами в'ялений свинячий окіст Прошутто. Вищої якості вважають безпосередньо Прошутто, який виготовлений в Пармі і на його територіях. Рецепт виготовлення даного шедевра дуже непростий: окіст спочатку необхідно пройти ретельну обробку, а потім його висушити за допомогою спеціальної технології протягом 12 місяців. Зазвичай тонко нарізані шматочки Прошутто додають в таку їжу, як піцу, і подають до спаржі і горошку. Також з нього прийнято робити фарш в телятину, а ще смачно подавати на стіл з багатьма фруктами. Особливо дана пармська шинка хороша з фігами, і навіть динею.

 

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

ОЦІНИТИ НОВИНУ
0 (голосів: 0)

Читайте також:


Коментарі

ВВЕРХ